Coșul este gol. Adăugați un produs

Relaxa Ulei Eteric Scortisoara 15ml

49,47 lei
51 lei
Adaugă în coş
Ulei eteric de Scorţişoară se obţine din arborele de scorţisoară, un arbore veşnic verde, originar din Asia ce creste mai ales în zonele cu sol umed. Poate ajunge pană la 15 metri înaltime, are frunze verzi şi flori mici alb-gălbui, care se transformă în fructe negre.

Înca din timpuri străvechi uleiul esential de scorţişoară era recomandat ca cel mai puternic antiseptic, ca remediu în combaterea tusei, a durerilor de cap şi în tratarea răcelilor. Studiile efectuate de cercetătorii japonezi au arătat că uleiul esenţial de scorţişoară distruge ciupercile, bacteriile, fungii şi alte microorganisme responsabile pentru infecţiile stafilococice.

Uleiul esential de scortișoară este un puternic antibacterian, antifungic, antiseptic şi antiviral, avand în acelaşi timp efecte benefice asupra sistemului circulator. Astfel, este foarte potrivit ca remediu în cazul tusei şi în tratarea răcelilor. Aroma sa caracteristica constituie un bun stimulant în caz de libidou scăzut. Folosit în candelă sau în cadrul băilor, uleiul esenţial de scorţisoara combate insomniile şi alte tulburări ale somnului.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Moldova
  • Producător Com V&V
  • Article 60415
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat