Coșul este gol. Adăugați un produs

Calciu+MAgneziu+Zinc Bioland N30

102,82 lei
106 lei
Adaugă în coş
Indicatii:
Calciu Magneziu Zinc reprezinta o asociere a trei elemente esentiale pentru buna functionare si pentru mentinerea echilibrului mineral al organismului. Calciu este mineralul cel mai bogat reprezentat in organismul uman, Are rol important in mineralizarea oaselor si a dintilor, functionarea sistemului nervos, contractia musculara, mentinerea ritmului normal al inimii. Aportul adecvat de calciu este important la toate varstele, dar in special in perioada de crestere, in timpul sarcinii si lactatiei precum si la varsnici.
Magneziul este un element mineral indispensabil vietii celulelor. Implicat in mai mult de 300 de reactii biochimice din organism, magneziul contribuie la sustinerea ritmului normal al inimii, favorizeaza dezvoltarea unor oase puternice si mentine in limite normale functiile muschilor si ale sistemului nervos. Intervine in metabolismul energetic (participa la transformarea zaharului din sange in energie) si in formarea proteinelor. In asociere cu calciu, magneziul ajuta la diminuarea stresului zilnic, confera energie in perioadele de astenie, deprimare nervoasa sau oboseala.
Zincul este un microelement cu proprietati antioxidante si intra in constitutia a circa 60 de enzime; are rol important in: mentinerea acuitatii vizuale, metabolismul proteinelor, grabirea vindecarii arsurilor si ranilor, stimularea asimilarii unor vitamine, activarea sistemului imunitar. Previne caderea parului si contribuie la mentinerea sanatatii unghiilor si pielea. De asemenea, zincul stimulează activitățile mintala și ajută la buna funcționare a creierului.
Ingrediente :

Un comprimat filmat contine carbonat de calciu 835 mg (echivalent la 334 mg Ca2+), hidroxid de magneziu 323.833 mg (echivalent la 134 mg Mg2+), gluconat de zinc corespunzator la 5 mg Zn2+
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 79063
  • Producător Biofarm
  • Țara producător Romania
Adăugat