Coșul este gol. Adăugați un produs

Demolan Forte gel 30ml N1

277,42 lei
286 lei
Adaugă în coş
DEMOLAN FORTE GEL PENTRU FATA SI PLEOAPE, 30 ML
Formularea „Demolan Forte” dezvoltată de dermatologi și farmaciști, conține componente active care s-au dovedit eficace. Acest medicament este conceput ținând cont de fiziologia pielii afectate de acarienii demodex, precum și de pielea predispusă la acnee. Un grad ridicat de eficiență este asigurat de o combinație de componente vegetale și substanțe active, care conferă gelului astfel de proprietăți:

- acariform;

- antibacterian;

- antihistaminic;

- antiinflamator;

- refacere;

- hrănitoare.

Recomandări de utilizare : utilizat ca ajutor pentru proceduri complexe în perioada de exacerbare și cu o evoluție cronică a bolilor de piele asociate cu (Demodex folliculorum, Demodex brevis) și bacterii Propionibacterium acnes, Malassezia. Mod de aplicare : inainte de folosirea gelului se recomanda curatarea temeinica a fetei, pleoapelor si cochiliilor urechilor cu sapunul special Demolan Forte 3 in 1. Evitati contactul cu ochii, stergeti pielea afectata cu un disc de bumbac umezit cu lotiune Demolan. Mișcări de masaj, aplicați ușor pe marginile pleoapei superioare și inferioare de la baza genelor, sprâncenelor, auricul, canalul auditiv sau alte zone afectate ale pielii o cantitate mică de gel. Evita contactul cu ochii!

Cu o sensibilitate crescută a pielii din jurul ochilor, puteți îndepărta reziduurile de gel de pe suprafața pielii după 30 de minute, folosind o minge de bumbac sau un șervețel umezit cu loțiune Demolan.

Se recomandă aplicarea gelului de 2 ori pe zi. Cursul de aplicare nu este mai mic de 1,5 luni.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Golden Farm
  • Țara producător Ucraina
  • Article 82150
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat