Coșul este gol. Adăugați un produs

Berlithion 600UA 24ml conc.sol.perf. N5x2

523,41 lei
539,60 lei
Adaugă în coş
Acidul tioctic, ingredientul activ al medicamentuluiBerlition® 600 UIeste o substanță formată în procesul de metabolism natural, care afectează anumite procese metabolice din organism. În plus, acidul tioctic are proprietăți antioxidante, datorită cărora protejează celulele nervoase de deteriorarea produsă de produsele lor de degradare.
Berlition® 600 UI utilizat pentru afectarea nervilor diabetici (polineuropatie). Acest medicament trebuie luat întotdeauna strict conform instrucțiunilor din acest prospect sau conform instrucțiunilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Dacă aveți îndoieli, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Cu disconfort semnificativ pronunțat în polineuropatia diabetică, doza zilnică este de 1 fiolă de medicament.Berlition® 600 UI(corespunde la 600 mg de acid tioctic pe zi). Un drogBerlition® 600 UIadministrat intravenos.

Cum și când să utilizațiBerlition® 600 UI?

Berlition® 600 UIamestecat cu 250 ml soluție fiziologică de clorură de sodiu (0,9%) și administrat sub formă de perfuzie intravenoasă prin picurare pentru scurt timp (perfuzie de scurtă durată) - timp de cel puțin 30 de minute.



Datorită sensibilității substanței active la lumină, o soluție pentru perfuzie pe termen scurt este preparată cu puțin timp înainte de utilizare. Soluția perfuzabilă trebuie protejată de lumină cu folie de aluminiu. Soluția perfuzabilă, ferită de lumină, se păstrează aproximativ 6 ore.

Durata tratamentului

În stadiul inițial, durata tratamentului cu medicamentulBerlition® 600 UIeste de 2-4 săptămâni, introducerea se face prin picurare intravenoasă după diluare (pentru administrare intravenoasă lentă după diluare).
Ca tratament de continuare, trebuie luate 300 până la 600 mg de acid tioctic pe zi în capsule sau tablete filmate.
Baza terapiei pentru polineuropatia diabetică este corectarea optimă a diabetului.
Dacă aveți întrebări suplimentare despre administrarea acestui medicament, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Germania
  • Article 85228
  • Producător Berlin-chemie
  • Cod medicament 0109130080
Adăugat