Coșul este gol. Adăugați un produs

Abizol EasyTab 10mg comprimate orodisper. N7x4

225,48 lei
232,45 lei
Adaugă în coş
1. Ce este Abizol EasyTab și pentru a se folosi

Abizol EasyTab conţine substanţă activă aripiprazol. Abizol EasyTab este un medicament utilizat pentru tratamentul adulților și adolescenților cu vârsta de 15 ani și peste care au o boală numită schizofrenie caracterizată prin simptome cum sunt: ​​auzirea, vederea sau perceperea unor lucruri care nu există în realitate, suspiciune, convingeri greșite, vorbire și comportament incoerente și lipsă a emoțiilor. De asemenea, persoane cu această boală pot să se simtă deprimate, vinovate, temătoare fără motiv sau tensionate.

Abizol EasyTab este utilizat în tratamentul adulților și adolescenților cu vârsta de 13 ani și peste care au episoade maniacale moderate până la severă tulburare bipolară de tip I, cu simptome cum sunt stare de bine exagerată, energie Įn demult exces decât în ​​​​mod uzual. , vorbit repede cu idei care fug și uneori iritabilitate severă. La adulți, aceasta previne, de asemenea, revenirea tulburării la copiii care au răspuns pozitiv la tratamentul cu Abizol EasyTab. 3. Cum să luați Abizol EasyTab

Luați întotdeauna acest medicament exact așa cum va spus medicul dumneavoastră. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.

Doza recomandată pentru adulti este de 15 mg o dată pe zi . Cu toate acestea, medicul dumneavoastră vă poate prescrie o mai mică sau mai mare, până la maxim 30 mg o dată pe zi.

Utilizarea copiilor si adolescenti

Tratamentul cu acest medicament poate fi inițiat cu o doză mică. Doza poate fi treptat crescută la doza recomandată pentru adolescenți de 10 mg o dată pe zi . Totuși, medicul dumneavoastră vă poate prescrie o mai mică sau mai mare până la o doză maximă de 30 mg o dată pe zi.

Dacă vă simțiți că efectul Abizol EasyTab este prea puternic, fie prea slab, spuneți medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Încercați să luați comprimatul Abizol EasyTab la fiecare zi. Nu are importanță dacă îl luați cu sau fără alimente.

Nu desfaceți blisterul pînă nu sunteți gata să administrați comprimatul. Dacă aveți nevoie de a scoate un comprimat, desfaceți ambalajul și desprindeți folia de pe blister, apoi scoateți comprimatul. Nu împingeti comprimatul prin folie, deoarece ați putea deteriora comprimatul. Imediat după deschiderea blisterului, scoateți comprimatul, cu mâinile uscate, și puneți comprimatul orodispersabil pe limbă. Dizolvarea acestuia sunt loc rapid în salivă. Comprimatul orodispersabil poate fi luat cu sau fără lichid.

Ca alternativă, poate dizolva comprimatul în apăși apoi să beți suspensia creată.

Chiar dacă vă simțiți mai bine , nu schimbați sau întrerupeți doza zilnică de Abizol EasyTab fără a prealabil cu medicul dumneavoastră.

Dacă luați mai mult Abizol EasyTab decât trebuie

Dacă vă dați seama că ați luat mai multe comprimate de Abizol EasyTab decât va recomandat medicul dumneavoastră (sau dacă altcineva luat câteva din primatele dumneavoastră de Abizol EasyTab), adresați-vă imediat medicului. Dacă nu-l puteți contacta pe medicul dumneavoastră, mergeți la cel mai apropiat spital și luați cuția cu dumneavoastră.

Pacienții care au luat prea mult aripiprazol au prezentat simptome:

• bătăi rapide ale inimii, agitație/agresivitate, probleme de vorbire.

• mișcări anormale (în special la nivelul feței sau limbii) și nivel redus al conștienței.

Potul simptomatic alte includ:

• confuzie acută, crize convulsive (epilepsie), comă, o combinație de febră, respirație mai rapidă, transpirație.

• rigiditate musculară și moleșeală sau somnolență, respirație mai lentă, sufocare, tensiune arterială ridicată sau scăzută, bătăi anormale ale inimii.

Contactați imediat pe fiecare doctor sau spitalul dacă prezentați dintre manifestările de mai sus.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Turcia
  • Producător Nobel
  • Article 93526
Adăugat