Coșul este gol. Adăugați un produs

CRILA Forte Prostata caps. N40

486,40 lei
512 lei
Adaugă în coş
Crila Forte Prostată
Supliment alimentar

Un produs natural pe bază de plante ecologic pure si inofensive, cultive și colectate în conformitate cu recomandările GACP-OMS.MECANISM DE ACŢIUNE: Testosteronul este principalul hormon secretat de celulele Leydig din testicule. Testosteronul liber nu provoacă hiperplazie benignă de prostată. Cu toate acestea, sub acțiunea 5u-reductazei, acesta este transformat în Dihidrotestosteron (DHT) - un metabolit activ care se leagă de receptorii din celulele prostatei, determinand diviziunea celulară și contribuind la dezvoltarea hiperplaziei prostatei.

În studiile farmacologice, o fracție izolata de alcaloizi din extractul din Crinum latifolium L. var. Crilae Tram & Khanh, speca Crinum latifolium L., sa dovedit a avea efect de inhibare a enzimei 5a-reductaza si de a reduce capacitatea de transformare a testosteronului in DHT - cauza de baza a hiperplaziei benigne de prostata. Astfel, dimensiunea tumorii prostatice se micorează, iar simptomele hiperplaziei benigne de prostată se ameliorează.

RECOMANDĂRI: CRILA Forte Prostate - este un produs natural pe bază de plante cultivate și colectate conform recomandărilor GACP-OMS, cu efecte dovedite clinic, și anume:

-Scade dimensiunile tumorii; previne dezvoltarea hiperplaziei benigne de prostată;

-Susţine tratamentul prostatitei cronice şi a disfuncţiei fluxului de urină;

-Remediază tulburările urinare la bărbaţi (nicturie, disurie, urinări frecvente, picurare, flux urinar slab, senzaţia de urinare incompletă);

-Reduce riscul de retenție urinară acută și necesitatea intervenției chirurgicale;

-Normalizeză funcţia sistemului urogenital, creşte libidoul şi potenţialul sexual; reduce stresul și insomnia cauzate de urinare frecventă nocturnă, îmbunătățind în mod semnificativ calitatea vieții.

produs este sigur pentru sănătate, poate fi utilizat pe termen lung, este bine tolerat, fără acest efect advers asupra ficatului, rinichilor și inimii. CRILA Forte Prostate nu afectează tensiunea arterială.

ESTE DESTINAT PENTRU:

-Bărbaţii diagnosticaţi cu hiperplazie benignă de prostată;

-Pacienți după intervenție chirurgicală pe prostată;

-Bărbaţi după 40 de ani, pentru a preveni geneza sau reapariţia hiperplaziei benigne de prostată

-Bărbati cu nivel PSA ridicat.

DOZE și MOD DE ADMINISTRARE:

Adulti: în tratamentul suportiv al hiperplaziei de prostată: câte 2 capsule de 2 ori/zi, 30 minute după mese. Durata administrarii -8 săptămâni. La necesitate cura se va repeta.

CRILA Forte Prostate se va administra la aproximativ 20 de minute față de alte produse, pentru a evita reducerea eficacității acestui produs și incompatibilitatea cu celelalte produse (cu excepția vitaminelor).

A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

CONTRAINDICAŢII: Hipersensibilitate la unul din componentele produsului.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Thien Duoc Pharmaceutical
  • Țara producător Vietnam
  • Article 95212
  • Cod medicament 0
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat