Coșul este gol. Adăugați un produs

Bioslo CalciuMax sirop 150ml

226,98 lei
234 lei
Adaugă în coş
Cresterea normala si dezvoltarea oaselor si a dintilor.
Mentinerea sanatatii oaselor si dintilor.
Aportul de Calciu este foarte important in dieta copilului deoarece de el depinde cresterea si dezvoltarea normala a oaselor si dintilor.

Construirea unui sistem osos sanatos in copilarie este asociata cu o masa osoasa crescuta si in perioada de maturitate. Pentru o buna absorbtie a Calciului din dieta este necesara prezenta Vitaminei D3, care are un rol esential in metabolismul Calciului.

Vitamina D3 este importanta pentru: absorbtia intestinala a Calciului si fosforului din dieta, dezvoltarea sistemului osos al copilului si mentinerea sanatatii oaselor si a dintilor, stimularea diviziunii celulare, functionarea normala a sistemului imun, mentinerea functiei musculare. Vitamina D3 este sintetizata in mod natural la nivelul pielii sub influenta razelor solare (ultraviolete). Exista o multitudine de factori care influenteaza sinteza Vitaminei D (latitudinea, sezonul, gradul de poluare a aerului, culoarea pielii si gradul de acoperire a tegumentelor, timpul zilnic de expunere la soare).

In epoca moderna riscul copiilor de a dezvolta hipovitaminoza D apare datorita stilului de viata, modificarilor de mediu si climatice. Atunci cand sinteza cutanata de Vitamina D este insuficienta, aportul ei prin dieta si suplimente alimentare este crucial pentru dezvoltarea armonioasa a oaselor si a dintilor copiilor. Vitamina K2, o alta vitamina implicata in dezvoltarea osoasa, este produsa de bacteriile saprofite de la nivelul colonului de unde este absorbita direct in organism. Este continuta si de multe alimente, insa in cantitate mica. Rolul Vitaminei K2 in dezvoltarea si mentinerea sanatatii sistemului osos este foarte important: stimuleaza mineralizarea osoasa, mentine Calciul in oase. Dupa ce Calciul a fost absorbit din dieta, Vitamina K2 este cea care ajuta organismul copilului sa il utilizeze eficient, directionandu-l catre sistemul osos.

Mod de administrare:
Cate 5 ml pe zi.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Nuvita Ilac
  • Article 92797
  • Țara producător Turcia
9 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat