Coșul este gol. Adăugați un produs

Doppelherz Lecitina Forte 1200 N30+ N10 Cadou

206 lei
Adaugă în coş
Lecitina Forte 1200 mg capsule. N30+10 cadou Doppelherz
Sa constatat că procesele de învățare sunt legate nu atât de creștere a cantității de celule nervoase, câte de crearea de noi conexiuni nervoase între celulele existente și facilitarea comunicării între aceste celule. Ambele procese impune asigurarea unor cantități de substanțe pentru hrănirea creierului.
Lecitina este un fosfolipide și participă la constituirea membranelor la nivelul creierului și celulelor nervoase.
Solicitările deosebite, precum: o alimentație neechilibrată, vârsta înaintată, perioadele de efort fizic și psihic, pot conduce la un necesar crescut de lecitina, fiind utilă, îndeosebi, cea de origine vegetală.
&În compoziţia lecitinei din soia se regăsesc substanţe importante pentru organism: cholina, inozitolul şi acizii graşi nesaturaţi (AGN). Aceste componente sunt elemente constitutive ale celulelor nervoase, ele făcând posibilă sinteza neurotransmițătorilor - substanțe responsabile de transmiterea impulsurilor nervoase.
Cholina servește în organism la sinteza acetilcholinei - transmițător de impulsuri nervoase - impulsuri care sunt responsabile de desfășurarea corectă a proceselor de învățare, de putere de concentrare și de capacitate de regenerare a sistemului nervos.
Inozitolul este un nutrient important ce face parte din structura unor lipide, precum fosfatidilinozitol și fosfatidilinozitolfosfat.
Completarea regimului alimentar cu acest preparat este recomandată în perioadele de activitate intelectuală intensă și studiu.
Preparatul poate fi utilizat de catre tineri si adulti. Mod de administrare:
Se administrează 1 capsulă zilnic, în timpul mesei sau imediat după aceasta, împreună cu o cantitate de lichide. în caz de nevoie, doza se poate mări până la 2 capsule pe zi.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Queisser
  • Article 90946
  • Țara producător Germania
  • Article 90946
  • Producător Queisser
  • Țara producător Germania
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat