Coșul este gol. Adăugați un produs

Hamanek Piure curcan cu legume și orez 190g

34 lei
Adaugă în coş
Pureu multicomponent pentru copii Hame Turcia cu legume și orez este unul dintre cele mai bune alimente pentru copii complementare. Pulberea de carne de legume cu conținut ridicat de proteine ​​este un aliment complementar obligatoriu în copilărie. Noul meniu va fi gustul pentru orice copil. Arome strălucitoare și delicioase de piure pentru copii vor fascina copilul de la prima lingură. Calitatea produselor îndeplinește toate cerințele europene.

A se păstra într-un loc uscat la temperaturi între 0 și + 28 ° C și umiditate relativă nu mai mare de 85%. Protejați-vă de lumina directă a soarelui. Nu depozitați conținutul deschis al vasului.

Metoda Eating / gătit: înainte de utilizare, cantitatea necesară de căldură necesară piureului într-un vas deschis într-o baie de apă cu agitare frecventă sau într-un cuptor cu microunde pe o placă pentru o perioadă scurtă de timp, pre-shifting piureul într-un container special. Pentru copiii de la 4 luni de hrănire, începeți o linguriță pe zi, crescând treptat porțiunea la norma de vârstă. Nu gătiți. Când transferați cartofii piure într-un alt vas, utilizați o lingură de plastic.

Ingrediente: apă potabilă, morcovi 25,5%, carne de curcan 15%, orez 6,5%, făină de orez 3%, ulei vegetal, semințe de rapiță, concentrat de lamaie.

Nu conține: OMG-uri, conservanți, coloranți.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Cehia
  • Producător Hame
  • Article 90079
5 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat