Coșul este gol. Adăugați un produs

Apollo comprimate 100mg N10

253,12 lei
260,95 lei
Adaugă în coş
Terapie cu indicaţii
APOLLO este indicat bărbaţilor adulţi cu disfuncţie erectilă, care prezintă incapacitatea de a obţine sau de a menţine o erecţie peniană suficientă pentru un act sexual satisfăcător.
Pentru ca APOLLO să fie eficace este necesară stimularea sexuală. Doze si mod de administrare
Aţipi
Administrare la adulti
Doza recomandată este de 50 mg sildenafil administrată cu aproximativ o oră înainte de activitate sexuală. &În funcție de eficacitate și tolerabilitate, doza poate fi crescută la 100 mg sildenafil sau poate fi scăzută la 25 mg sildenafil. Doza maximă recomandată este de 100 mg sildenafil. Frecventa maximă de administrare recomandată este o dată pe zi. Dacă APOLLOse administrează în timpul mesei, instalarea efectului se face mai lent decât atunci când se administrează în condiții de repaus alimentar (vezi punctul 5.2).
Grup special de studii
Pacienti varstnici
Nu este necesară ajustarea dozei la vârstnici (cu vârsta ≥ 65 de ani).
Pacienţi cu insuficienţă renală
La studii cu insuficienţă renală uşoară până la moderată (clearance-ul creatininei=30–80 ml/min) se recomandă să doze ca cele prezentate în paragraful " Administrare la adulţi" .
Deoarece la studii cu insuficiență renală severă (clearance–ul creatininei <30 ml/min) clearance-ul sildenafilului este scăzut, trebuie să luați în considerare o doză de 25 mg. &În funcție de eficacitate și tolerabilitate, doza poate fi crescută treptat la 50 mg sau 100 mg, dacă este necesar.
Pacienţi cu insuficienţă hepatică
Deoarece la studii cu insuficiență hepatică (de exemplu ciroză) clearance-ul sildenafilului este scăzut, trebuie luată în considerare o doză inițială de 25 mg sildenafil. &În funcție de eficacitate și tolerabilitate, doza poate fi crescută treptat la 50 mg sildenafil și până la 100 mg sildenafil, dacă este necesar.
Copii si adolescenti
APOLLO nu este indicat la persoanele cu vârsta sub 18 ani.
Administrare la copii tratați cu alte medicamente
Cu excepția ritonavirului, situația în care nu se recomandă administrarea concomitentă a sildenafilului ( vezi pct. 4. 4), la copiii care folosesc concomitent inhibitori ai CYP3A4 (vezi pct. 4. 5) trebuie luată în considerare administrarea unială doze sildenafil.
Pentru a reduce la minimum posibilitatea apariţiei hipotensiunii arteriale posturale la pacienţii trataţi alfa-blocante, copiii trebuie să fie stabilizaţi hemodinamic sub tratament cu alfa-blocante înainte de a începe tratamentul cu sildenafil. &În plus, trebuie să aveți în vedere inițierea tratamentului cu sildenafil cu o doză de 25 mg (vezi pct. 4. 4 și 4. 5).
mod de administrare
Pentru administrare orală. Contraindicații
Hipersensibilitate la substanța activă sau la oricare dintre excipienții enumerați la punctul 6. 1.
& În concordanță cu efectele cunoscute ale sildenafilului asupra căii oxid nitric / guanozin monofosfat ciclic (GMPc) (vezi punctul 5. 1), se demonstrează că aceasta potențează efectele hipotensoare ale nitraților și, de aceea, este contraindicată administrarea concomitentă a sildenafilului cu donatori. oxid nitric (cum este nitritul de amil) sau cu orice formă de nitraţi.
Medicamentele pentru tratamentul disfuncției erectile, inclusiv sildenafilul, nu trebuie administrate la bărbații la care activitățile sexuale nu este indicată (de exemplu cu tulburări severe cardiovasculare, cum sunt angina pectorală instabilă sau insuficiență cardiacă).
APOLLO este contraindicat la ochi determinată de neuropatia optică anterioară ischemică non-arteritică (NOAIN), indiferent dacă acest episod a fost sau nu corelat cu expunerea anterioară la inhibitori ai PDE5 (vezi punctul 4. 4).
Siguranța tratamentului cu sildenafilul nu a fost studiat la următoarele subgrupe de studii și de aceea, utilizarea sa este contraindicată în aceste cazuri: insuficiență hepatică severă, hipotensiune arterială (tensiunea arterială <90/50 mmHg), antecedente personale recente de accident vascular cerebral sau.
de infarct miocardic, bolile ereditare degenerative cunoscute ale retinei cum este retinita pigmentară (un procent mic dintre acesti studii tulburări genetice ale fosfodiesterazelor retiniene).
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 91404
  • Producător BalkanPharm.
  • Țara producător Republica Moldova
  • Cod medicament 1900131188
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat