Coșul este gol. Adăugați un produs

Molutrex 5% 3ml sol. N1

236,55 lei
249 lei
Adaugă în coş
Descriere produs: Soluţie pentru aplicare locală pe piele, flacon de 3 ml, сараc de siguranţă cu perie şi aplicator fin. AVERTIZĂRI Şl PRECAUŢIUNI SPECIALE DE FOLOSIRE:
IMPORTANT:

Acest produs poate fi caustic în cazul utilizării inadeevate. Nu lăsaţi lichidul să intreîn contact cu pielea sănătoasă. Spălaţi mâinile după fiecare aplicare.

- a nu se utiliza pe mucoase şi în jurul ochilor, pe plăgi deschise sau pe piele zgâriată.
- în caz de alăptare, nu utilizaţi această soluţie pe părţile corpului care pot intra în contact cu sugarul.
- a nu se utiliza la pacienţii cu eczema atopică în faza acută.
- nu utilizaţi la persoanele cu sistemul imunitar deficitar.
INFORMAŢII IMPORTANTE PRIVIND SIGURANŢA:

- în cazul contactului cu pielea din jurul leziunii, clătiţi abundent cu apă.
- în cazul contactului cu ochii, clătiţi abundent timp de 15 minute şi consultaţi medicul.
- nu vă frecaţi la ochi sau mucoase, în cazul în care produsul s-a scurs accidental pe degete. Spălaţi-vă imediat pe mâini.
ÎN CAZUL ÎN CARE AVEŢI NEDUMERIRI SĂU ÎNTREBĂRI, SOLICITAŢIÎNTOTDEAUNA SFATUL MEDICULUI SĂU FARMACISTULUI

INTERACŢIUNI MEDICAMENTOASE Şl ALTE INTERACŢIUNI

Pentru a putea evita interacţiunile între mai multe medicamente, va trebui să semnalaţi fiecare tratament curent, medicului sau farmacistului.
CUM SE UTILIZEAZĂ ACEST PRODUS:

Acest produs este destinat utilizării externe. în timpul aplicării soluţiei, vă rugăm să poziţionaţi fla- conul рео suprafaţă plană pentru a evita ca acesta să se verse. Produsul trebuie aplicat de о persoana adultă. MOD DE UTILIZARE:

1/ Inainte de prima utilizare:

înlocuiţi capacul cu cel care este dotat cu pensulă. Această cutie conţine de asemenea un aplicator fin pentru о mai mare precizie în aplicarea pe zonele cu leziuni foarte mici de Molluscum contagiosum. 2/Aplicarea Molutrex:

Deschideţi sticla, poziţionaţi-o pe о suprafaţă plană pentru a evita ca aceasta să se verse şi băgaţi pensula sau aplicatorul fin în soluţie. Treceţi pensula sau aplicatorul fin peste marginea flaconului pentru a evita formarea picăturilor. (Ш) Folosiţi pensula sau aplicatorul fin pentru a aplica produsul fără exces pe leziunile de Molluscum contagiosum, fără a atinqe zona de piele sănătoasă. (C) Reîncărcaţi pensula sau aplicatorul fin cu produs la fiecare 2-3 aplicaţii. înlocuiţi pentru siguranţă capacul după fiecare utilizare.
3/ Uscare:
Lăsaţi să se usuce. în cazul administrării produsului unui copil, acesta nu trebuie să atingă zona tratată în timpul uscării produsului.
4/ Repetaţi aplicarea de 1-2 ori pe zi.
Repetaţi aplicarea pe aceeaşi leziune de Molluscum contagiosum pe parcursul mai multor zile până la apariţia inflamaţiei (înroşirii), de obicei după 2-10 zile.
5/încetarea aplicării:
Opriţi administrarea Molutrex pe о leziune de Molluscum contagiosum la inflamarea acesteia. (D) Aceasta este semnul că leziunea de Molluscum contagiosum va dispărea în 2 până la 6 săptămâni.
IMPORTANT:
Nu aplicaţi produsul pe aceeaşi leziune de Molluscum contagiosum mai mult de 14 zile consecutive. Dacă nu se observă ameliorări, informaţi-vă medicul.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Laboratoiles Dermatologic ACM
  • Article 87885
  • Țara producător Franta
Adăugat