Coșul este gol. Adăugați un produs

Levometrin sup. vag. N10

73,28 lei
75,55 lei
Adaugă în coş
INDICATII TERAPEUTICE
Vaginite microbiene, tricomoniazice, micotice, mixte. Cu scop de profilaxie a suprainfectiei vaginale in tratamentul cu corticosteroizi, imunosupresive, citostatice si antibiotice- la gravide cu antecedente micotice, in ultima luna de sarcina- pregatire preoperatorie pentru interventiile chirurgicale pe uter si regiunea vaginala si vulvara.
DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE
Intravaginal. Adultilor, in vaginitele acute - cite 1 supozitor de 2 ori/zi (dimineata si seara) pe parcursul a 3-4 zile, apoi cite 1 supozitor pe zi. In infectiile vaginale cronice - cite 1 supozitor pe zi. Cura de tratament 7-10 zile. Cu scop profilactic: cite un supozitor la 3-7 zile. Tratamentul nu se intrerupe in timpul menstrelor.
CONTRAINDICATII
Hipersensibilitatea la componentele preparatului, I trimestru de sarcina, la nou-nascuti.
ATENTIONARI SI PRECAUTII SPECIALE DE UTILIZARE
Cu precautie se administreaza la bolnavii cu insuficienta hepatica si renala. A se evita curele repetate din cauza unei posibile supresii hematopoietice. Bauturile alcoolice sunt contraindicate pe toata perioada de tratament, datorita efectului de tip teturam al metronidazolului.
INTERACTIUNI CU ALTE MEDICAMENTE
Preparatul creste actiunea anticoagulantelor, antidiabeticelor orale. Diureticele si fenobarbitalul reduc actiunea preparatului. In timpul tratamentului sunt contraindicate bauturile alcoolice.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Farmaprim
  • Article 17984
  • Țara producător Republica Moldova
  • Cod medicament 1300420169
3 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat