Coșul este gol. Adăugați un produs

Klirvin Cremă contra cicatricelor 25g

109,25 lei
115 lei
Adaugă în coş
Crema "Clirvin" 25g (p/u cicatrice)


Substanta activa:
extract din ierburi si antioxidanti naturali.
Compozitia si forma de prezentare:
prezinta o crema aiurvedica multifunctionala pentru a elimina deteriorarile pielii provocate de acnee, arsuri, cicatrici, pete senile, crcurile intunecate de sub ochi si a pigmentarii crescute. Reduce vergeturile post-natale, precum si cicatricile post-cezariana. Crema face pielea moale, neteda si ii da un aspect sanatos.
Actiunea farmacologica:
Him si Harad are efect antibacterial si antiseptic. Are loc nimicirea si inhibarea inmultirii microorganizmelor pe tesuturi. Acestea da pielii efect revigorant si de intinerire. Tankan Bhasma si Yashada Bhasma are efect astringent, provoaca intinderea si protejeaza pielea inclusive de razele UV. Vachcha Lodhra in mod eficace inlatura acne si previne acumularea de sebum si puncte negre. Mandzhista si Tusli Beewax imbunatateste microcirculatia, ajuta la eliminarea toxinelor din singe. Aloe vera e un remediu hidratant natural puternic. Ulei de susan ofera o curatare naturala si de vindecare a ranilor. Ceara de albine un antibiotic usor, uleios, cu efect de vindecare a ranilor si ajuta la eliminarea petelor de pe piele.
INDICATII
cicatrici postraumatice/postaoperatorii, cicatrici postacnee, vergeturi de orice origine, pete senile, pete hiperpigmentate sau hipopigmentate.
DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE
a se administra de 2 ori pe zi, in locurile afectate, de masat intens pina la imbibare in piele. Pentru efect dorit a se folosi zilnic. Durata tratamentului depinde de virsta, afectiune:cicatrice, piete sau vergeturi. Rezultat pozitiv se atesta dupa 4-6 saptamini.
CONTRAINDICATII
nu se cunosc.
Conditii de Pastrare:
a se pastra in loc uscat la temperature camerii, frit de razele solare, a nu se lasa la indemina copiilor.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Alintosch
  • Article 26383
  • Țara producător India
Adăugat