Coșul este gol. Adăugați un produs

Luminare din ceara auriculare N2 copii 5 la 12ani (Reamed)

36,86 lei
38 lei
Adaugă în coş
DESCRIEREA PRODUSULUI
Luminare din ceara auriculare N2 copii 5 la 12ani (Reamed)
SIGURANȚE DE URGENȚĂ PENTRU IGIENA URECHILOR

Lumânarile auriculare sunt un dispozitiv medical sigur și este ușor de folosit; are grijă de igiena urechii, îndepărtează dopurile de ceară și orice impurități. Căldura generată în timpul arderii sale penetrează ușor în interiorul urechii, înmoaie ceara și creează un "efect de coș", promovând descărcarea sa spontană.

MODUL DE UTILIZARE 1. Introduceți lumânarea în interiorul discului de protecție, cu capătul de argint îndreptat în sus, chiar sub inelul ignifug. Aprindeți capătul superior al lumanării. 2. &Înclinați capul pe o suprafață plană și introduceți lumânarea în ureche fără să o apăsați adânc. Țineți lumânarea în poziție verticală. 3. Când lumânarea a ars în inelul ignifug, scoateți-l din ureche și stingeți flacăra într-un pahar de apă. Repetați tratamentul la cealaltă ureche.

AVERTISMENTE
Mențineți produsul într-un loc uscat, departe de lumina directă sau sursele de căldură. Utilizarea focului necesită prudență maximă; protejați corespunzător părul și fața de flacără. Efectuați tratamentul numai cu ajutorul unui adult, în locuri fără curenți și departe de substanțe și / sau obiecte inflamabile. Nu utilizați dacă suferiți de orice patologie a urechii, în cazul unei intervenții chirurgicale recente sau a unei hipersensibilități cunoscute la oricare dintre constituenți. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizați la copii cu vârsta sub 3 ani. Vă rugăm să consultați mai întâi un doctor specializat în otorinolaringologie, pentru a confirma prezența unui dop de ceară și pentru a verifica dacă orice plângeri se datorează acesteia și nu altor patologii. Utilizați lumânarea numai dacă este intreagă, nu o utilizați dacă a fost deja folosită parțial, nu o introduceți prea adânc în ureche. Nu loviți lumânarea și folosiți-o până la data de expirare dată pe cutie. Nu utilizați în moduri sau în scopuri care diferă de cele specificate de producător în acest prospect.

Compoziție: țesut de bumbac, ceară de albine, parafină, stearină vegetală, propolis.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Reamed
  • Article 28116
  • Țara producător Rusia
  • Article 28116
  • Producător Reamed
  • Țara producător Rusia
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat