Coșul este gol. Adăugați un produs

Relaxa Ulei Eteric Lemongrass 15ml

66,93 lei
69 lei
Adaugă în coş
Lemongrass este revigorant şi tonifiant pentru cei epuizaţi şi stresaţi. Diminuează oboseala şi măreşte concentraţia. Este foarte potrivit pentru odorizarea camerelor şi ca protecţie împotriva vibraţiilor negative. Ţine la distanță țânțarii şi alte insecte. În scopuri de curățare, adăugați 3 picături de ulei esenţial în apa de spălat. Adjuvant în produsele destinate părului şi scalpului. Adăugat în produsele de îngrijirea pielii, combate acneea, infecţiile cutanate.

Originara din India, lemongrass sau iarba de lămâie reprezintă o plantă medicinală importantă în America de Sud şi Asia de sud-est. Este cultivată în America Centrala, Brazilia și China, numărându-se printre primele 10 uleiuri esenţiale vândute în lume. Este utilizat în săpunuri, cosmetice parfumate.
Aroma este calmanta şi sedativa. Uleiul esenţial are un parfum asemănător cu cel de lămâie, mai înțepător, adăugând o nota proaspăta, tonica. Proprietățile sale antibacteriene şi antifungice ajuta la eliminarea mătreţei, la detoxificarea şi energizarea scalpului. Adăugat în produsele destinate igienei şi îngrijirii parului şi scalpului, combate tendinţele de îngrășare rapida. Este un excelent antidepresiv, antiseptic, diuretic, un anticoagulant eficient, tratează durerile cauzate de indigestie, crampe musculare, reumatism şi dureri de cap.

Aromă: intensă, înţepătoare, proaspătă, dulce, cu note de ierburi, lămâie şi pământ proaspăt.

Metoda de obţinere: prin distilarea cu aburi a ierbii de lămâie proaspete sau uscate, care se mai numeşte şi lemongrass.

Indicaţii: bronşită, afecţiuni respiratorii acute, gripă, dureri de cap, dereglări ale digestiei, varice, neurastenie, piele lipsită de vlagă, infecţii micotice, acnee.
Vezi descrierea completă
Adăugat