Coșul este gol. Adăugați un produs

SBA Cernica Forte cu lutein fara zahar comp N50

178,60 lei
188 lei
Adaugă în coş
Un complex de vitamine pentru vedere cu antociani de afine, vitamine si zinc, imbunatatit cu luteina pentru intretinerea zilnica a vederii intregii familii: adulti, scolari si chiar copii de la 3 ani

Afine forte cu luteină conține antociani de afine , vitamine și zinc, care sunt necesare pentru menținerea zilnică a vederii, în special în cazul oboselii crescute a ochilor, și este, de asemenea, îmbunătățită cu luteină, un carotenoid care îndeplinește o funcție de protecție a retinei.

Retina este un țesut al ochiului, format din celule sensibile la lumină și fibre nervoase, iar un exces de lumină poate duce la modificarea structurală a acesteia. Ochiul are un sistem de protecție fiabil împotriva riscului de fotodeteriorare, a cărui componentă principală este luteina.

Cu cât densitatea luteinei în retină este mai mare, cu atât riscul modificărilor acesteia este mai mic. O scădere a funcției de protecție din cauza lipsei de luteină în dietă duce la epuizarea stratului pigmentar al retinei, ceea ce poate duce la reducerea vederii. Este de departe cea mai frecventă cauză a problemelor de vedere la persoanele peste 60 de ani. Luteina joacă un rol important în prevenirea modificărilor structurale ale ochilor.

Cum funcționează ingredientele?

Antocianinele de afin stimulează sinteza și reînnoirea naturală a pigmentului vizual rodopsina, contribuind la creșterea acuității vizuale, la îmbunătățirea adaptării la întuneric și la condiții de lumină scăzută. În același timp, procesul de reînnoire naturală a retinei este accelerat și este redusă oboseala ochilor de la munca prelungită.

Complexul de bioflavonoide din afine și rutina cu vitamina C ajută la întărirea peretelui vascular, la îmbunătățirea alimentării cu sânge a ochilor și la menținerea presiunii intraoculare normale.

Complexul de vitamine din grupa B este necesar pentru procesele metabolice normale din țesuturile oculare. Vitamina B 1 crește performanța vizuală, în timp ce deficiența acesteia provoacă slăbiciune musculară, inclusiv țesuturi oculare. Cu un deficit de vitamina B 2 se observă roșeața ochilor, apare o senzație de arsură în ochi și pleoape. Cu o deficiență de vitamina B 6 , se poate observa creșterea tensiunii și zvâcnirea ochilor.

Zincul este esențial pentru formarea principalului pigment vizual, rodopsina, și pentru transmiterea semnalelor luminoase prin retină, protejând astfel ochii de modificările structurale cauzate de lumina puternică, radiațiile UV sau alte forme de stres oxidativ. Deficiența de zinc în organism este asociată cu modificări structurale ale retinei, o scădere a percepției culorii.

Luteina și zeaxantina formate din aceasta în țesuturile oculare sunt principalele componente ale sistemului de ecranare și antioxidant pentru protejarea ochiului de efectele negative ale fluxului luminos și mai ales partea sa cea mai agresivă, radiațiile ultraviolete.

Afine forte cu luteina contine intregul complex de Afine forte cu vitamine si zinc, imbunatatit suplimentar cu luteina, un carotenoid care indeplineste o functie de protectie a retinei.

Compus

celuloză microcristalină (umplutură), acid ascorbic; componente de acoperire cu peliculă (aditivi alimentari): hidroxipropil metilceluloză (agent de îngroșare), polietilen glicol (agent de glazură), dioxid de titan, carmin și oxid de fier (coloranți); oxid de zinc, stearat de calciu vegetal si dioxid de siliciu amorf (antiaglomeranti), rutina, luteina (extract de galbenele), extract de afine, clorhidrat de piridoxina, clorhidrat de tiamina, riboflavina.
Recomandări de utilizare


Adulți și copii peste 14 ani, 2 comprimate de 2 ori pe zi cu mesele, copii de la 7 la 14 ani, 3 comprimate pe zi, copii de la 3 la 7 ani, 1 comprimat de 2 ori pe zi. Durata admiterii este de 2-4 luni. Este permisă o pauză de 10 zile.

Contraindicatii

Intoleranță individuală la componente. Înainte de utilizare, trebuie să vă consultați cu medicul dumneavoastră.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Evalar
  • Article 47258
  • Țara producător Rusia
Adăugat