Coșul este gol. Adăugați un produs

Hematogen curaga 40g

12,35 lei
13 lei
Adaugă în coş
Hematogenul este produs sub formă de plăci de culoare brun închis, distribuit de-a lungul și peste riscuri pe plăci separate, în pelicule de 30 și 50 g. Produsul are o aromă specifică slabă și gust dulce.
Fiecare țiglă de Hematogen conține alimente negre de albumină (sânge defibrinat de la bovine de sacrificare). În funcție de producător, produsul poate conține diverse componente suplimentare. Printre acestea, cele mai frecvente sunt siropul de amidon, vanilina, mierea, stafidele, acidul ascorbic, laptele praf condensat sau integral, vitamina A, caise uscate, arahide, arome și zahăr. Indicații pentru utilizare
Hematogenul este utilizat în cazurile de anemie cu deficit de fier, malnutriție, în perioada de convalescență după infecții și alte boli. Instrumentul este prescris pentru boli cronice, în special pentru ulcerul duodenal și ulcerul gastric.

Datorită faptului că Hematogen conține vitamina A, poate fi prescris și la pacienții cu vedere defectuoasă.

Contraindicații
Utilizarea Hematogenului este contraindicată în caz de hipersensibilitate la componentele care fac parte din produs, precum și în cazurile de anemie care nu sunt legate de deficitul de fier. De asemenea, instrumentul nu este prescris copiilor sub doi ani și tuturor pacienților cu metabolism carbohidrat afectat.

Datorită faptului că produsul conține carbohidrați ușor digerabili, nu trebuie utilizat la pacienții cu diabet zaharat și obezitate.

În timpul sarcinii și în timpul perioadei de alăptare, Hematogenul poate fi utilizat numai în conformitate cu indicațiile și cu condiția ca beneficiul așteptat din terapia pentru mamă să depășească riscul posibil pentru copil sau fătul în curs de dezvoltare.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Verona Products
  • Article 83240
  • Țara producător Maldivia
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat