Coșul este gol. Adăugați un produs

Special Kid Multivitamine+Laptisor de matca sirop 125ml N1

148,20 lei
156 lei
Adaugă în coş
Aria terapeutică: Vitamine, minerale și imunostimulatoare
Indicații:
Deseori nu e deloc simplă respectarea aportului zilnic recomandat de vitamine și minerale grație numai alimentației și de aceea devine utilă și necesară administrarea suplimentelor alimentare. Deficitul de vitamine și minerale la copii se poate manifesta prin diverse simptome: oboseală, iritabilitate, lipsă de concentrare și de atenție etc.


Special Kid Multivitamines va suplini tot necesarul de vitamine și minerale de care are nevoie copilașul pentru o creștere și dezvoltare armonioasă!


Prezentare: Flacon de 125ml.
Compoziție: Lăptișor de matcă 30mg; Vitamina C 48 mg (60% DZR); Vitamina PP 12,75mg (79,7% DZR); Calciu 15,12 (1,89% DZR); Magneziu 6,96mg (1,85DZR% ); Vitamina E 6,7mg ( 55,8% DZR); Vitamina B5 3,68mg (61,3% DZR); Vitamina B6 1,44mg (102,8% DZR); Vitamina B1 1,18mg (107,4% DZR); Vitamina B2 1,17 (83,3% DZR); Vitamina B9 140 µg (73,2% DZR); Vitamina B8 100 µg (200% DZR); Fier 88 µg (0. 65% DZR); Vitamina A 50 µg (6,26% DZR); Vitamina B12 1,4 µg (55,7 DZR); apă, fructoză, agent de îngroșare: gumă xantan; acidifiant: acid citric; conservanți: benzoat de sodium, sorbat de potasiu; aromă de portocale (0,1%).


Proprietăți:
Vitaminele B5, B9, C și PP contribuie la reducerea fatigabilității. Vitaminele B8, B1 și B2 contribuie la dezvoltarea normală a sistemului nervos. Vitaminele B12 și B6 contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Vitamina E protejează celulele de stresul oxidativ.
De asemenea, Special Kid Multivitamines conține lăptișor de matcă, produs de exceptie , care are cel mai mare conținut de vitamine raportat la o unitate de volum. Lăptișorul de matcă este o substanță secretată de glandele hipofaringiene ale albinelor, cu care este hranită regina stupului, aceasta avînd o durată a vieții de pînă la 6 ani, spre deosebire de albinele muncitoare, care trăiesc în medie 4-6 săptămâni.
Lăptișorul de matcă are un conținut bogat în acid 10 HDA, cu rol important antifungic și antibacterian, împiedicând astfel dezvoltarea infecțiilor. Prin conținutul său bogat în acid pantotenic, acesta suplinește carențele de vitamine din grupa B, de minerale, oligoelemente, acizi grasi esențiali. Conține, de asemenea, acetilcolină pură, substanță cu un rol foarte important în transmiterea impulsului nervos central și periferic, curele cu lăptișor de matcă având efecte extraordinare asupra sistemului nervos.


Mod de administrare: De la 6 luni la 5 ani-câte 5 ml pe zi, dimineața. De la 5 ani-câte 10 ml dimineața.


A se agita bine înainte de administrare. Poate fi diluat cu apă sau suc.


Fără gluten! Aromă naturală de portocale.



Precauțiuni: Acesta este un supliment alimentar. Nu depășiti doza zilnica recomandată. Nu păstrați la îndemâna copiilor. A fi utilizat în cadrul unei alimentații diversificate și a unui mod de viață sănătos.


Din aceeași gamă:
Special Kid Sommeil: Somn revigorant!
Pentru copilașii ce prezintă dificultăţi la adormire şi treziri frecvente în timpul somnului. Asigură un somn liniştit şi revigorant. Contribuie la o relaxare optimă şi ajută la obţinerea bunăstării fizice şi mentale.
Special Kid Nez & Gorge: Uită de răceli!



Special conceput pentru a înlătura micile neplăceri cauzate de anotimpul rece: nas înfundat, durere în gât, tuse. .
Special Kid Mal des Transport: Călătorii fără griji!

Previne senzaţia de greaţă şi voma asociată cu mijloacele de transport : rău de mişcare. Asigură confort digestiv şi emoţional.


Special Kid Soulag Doux: Tranzit sănătos!


Pentru prevenirea şi combaterea balonării şi a constipaţiei la copilaşi. Proprietăţi antispasmodice (calmarea şi prevenirea colicilor şi eliminarea gazelor intestinale). Stimulează activi tatea intestinală.
Special Kid Calciu Vitamin D: Pentru oase puternice!

Calciul şi vitamina D contribuie la dezvoltarea normală a funcţiilor cognitive, oaselor, dinţilor. Îmbunătăţeşte activi tatea musculară, ritmurile biologice, dispoziţia, comportamentul copiilor.
Special Kid Fer: Pentru o sănătate de fier!
Stimulează funcţiile psihomotorii, contribuie la dezvoltarea cognitivă, creşte nivelul globulelor roşii şi oxigenarea celulară.

Producător:
ERIC FAVRE LABORATOIRE, Franța
Importator în Moldova:

Becor SRL, str. Calea Orheiului 111/5, Chișinau,
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Eric Favre
  • Article 84109
  • Țara producător Franta
  • Article 84109
  • Producător Eric Favre
  • Țara producător Franta
11 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat