Coșul este gol. Adăugați un produs

Levocom 250mg+25mg comp. N10x10

384,85 lei
396,75 lei
Adaugă în coş
Levocom 250mg+25mg comp. N10x10
Proprietăți farmacologice
Levocom este un medicament antiparkinsonian combinat, care include levodopa, precursorul metabolic al dopaminei, spre deosebire de acesta din urmă, trece prin bariera hemato-encefalică (BBB) ​​și carbidopa, un inhibitor aromatic al decarboxilazei aminoacizilor.

Indicatii
Boala Parkinson.
Sindromul Parkinson.

Contraindicatii
Hipersensibilitate stabilită la oricare dintre componentele medicamentului.
Glaucom.
Tratament simultan cu inhibitori MAO.
Boală de piele nediagnosticată sau antecedente de melanom.
Sarcina și alăptarea.
Copilărie.

Dozaj si administrare
Aplicat de adulți în interior.

Doza zilnică optimă de medicament trebuie selectată cu atenție pentru fiecare pacient. Pentru pacienții care încep tratamentul cu medicamentul, doza inițială este de 1/2 comprimat de 1-2 ori pe zi, după mese. Dacă este necesar, doza este crescută prin adăugarea treptată a ½ comprimat pe zi sau la două zile până la obținerea efectului terapeutic optim.

Doza zilnică maximă de Levokoma este de 8 comprimate (200 mg carbidopa și 2 g levodopa).
Supradozaj
Simptome: semne precoce - spasme musculare, blefarospasm; hipertensiune arterială, creșterea frecvenței cardiace, deteriorarea apetitului. Confuzie, anxietate, insomnie, neliniște.

Tratament: induceți artificial vărsăturile, spălați urgent stomacul.

Terapie simptomatică: perfuziile sunt prescrise cu prudență, acordați atenție permeabilității căilor respiratorii atunci când apare o aritmie, utilizați un tratament adecvat sub control ECG. Valoarea dializei pentru tratamentul evenimentelor de supradozaj nu a fost studiată. Utilizarea piridoxinei este ineficientă.

Utilizați în timpul sarcinii sau alăptării
Medicamentul este contraindicat în timpul sarcinii și alăptării. Pentru a preveni apariția reacțiilor adverse la copii, trebuie luată decizia de a întrerupe alăptarea sau de a întrerupe administrarea medicamentului, având în vedere importanța acestuia pentru mamă.

Copii
Nu se aplica.

Capacitatea de a influența viteza de reacție la conducerea vehiculelor sau la operarea altor mecanisme
Unele reacții adverse (amețeli, somnolență, diskinezii) care sunt observate în timpul tratamentului cu Levocom afectează capacitatea de a conduce vehicule sau de a lucra cu mecanisme care necesită concentrare totală.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Polonia
  • Article 92931
  • Producător Pharma Start
  • Cod medicament 1200190072
7 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat