Coșul este gol. Adăugați un produs

Respifor 5mg comp.masticab. N14x2

147,44 lei
152 lei
Adaugă în coş
Ce este Respifor şi pentru ce se utilizează
Respifor aparţine unui grup de medicamente numite antagonişti ai receptorilor pentru leucotriene care blochează substanţele denumite leucotriene.

Leucotrienele determină îngustarea şi inflamaţia căilor respiratorii pulmonare. Prin blocarea leucotrienelor, Respifor îmbunătăţeşte simptomele astmului bronşic şi ajută la controlul lui.

Medicul dumneavoastră a prescris Respifor pentru tratamentul astmului bronşic, prevenind simptomele astmului bronşic pe parcursul zilei şi al nopţii.

Respifor este utilizat pentru tratamentul pacienţilor copii și adolescenți cu vârsta cuprinsă între 6 şi 14 ani al căror astm bronşic nu este controlat adecvat prin tratamentul actual şi care necesită tratament suplimentar.

Respifor poate fi utilizat de asemenea, ca terapie alternativă la corticosteroizi administraţi pe cale inhalatorie la copii şi adolescenţi cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani care nu au utilizat recent corticosteroizi administraţi oral pentru tratamentul astmului bronşic şi care nu sunt capabili să utilizeze corticosteroizii inhalatori.

Respifor ajută la prevenirea îngustării căilor respiratorii determinată de efortul fizic.

Medicul dumneavoastră va stabili cum trebuie utilizat Respifor, în funcţie de simptomele şi severitatea astmului bronşic.

Astmul bronşic este o afecţiune de lungă durată a plămânilor (cronică). Simptomele astmului bronşic includ: tuse, respiraţie şuierătoare şi senzaţie de lipsă de aer. Cum să utilizaţi Respifor

Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descries în acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Discutaţi cu medicul dumneavoastră dacă nu sunteţi sigur.

Dumneavoastră sau copilul dumneavoastră trebuie să luaţi un comprimat de Respifor zilnic aşa cum v-a recomandat medicul dumneavoastră.

Trebuie administrat chiar şi în cazul în care dumneavoastră sau copilul dumneavoastră nu aveţi simptome sau dacă aveţi o criză de astm.

Calea de administrare este orală. Comprimatul trebuie mestecat înainte de a fi înghiţit.

Utilizarea la copii şi adolescenţi cu vîrsta de la 6 la 14 ani

Doza recomandată este de 1 comprimat masticabil în zi, luat seara. Respifor nu trebuie utilizat cu alimentele, trebuie luat cu cel puţin 1 oră înainte de sau la 2 ore după masă.

Dacă luaţi mai mult Respifor decât trebuie

Dacă aţi luat Respifor în doză mai mare decât trebuia, adresaţi-vă medicului dumneavoastră.

&În majoritatea cazurilor de supradozaj nu au fost raportate reacţii adverse. Cele mai frecvente simptome apărute în cazul supradozajului la copii şi adulţi au inclus durere abdominală, somnolenţă, sete, dureri de cap, vărsături şi hiper activi tate. Raportarea reacţiilor adverse

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 93624
  • Țara producător Turcia
  • Producător Nobel
  • Cod medicament 1301470507
Adăugat