Coșul este gol. Adăugați un produs

Lady Caramel Cremă pentru depilare 12 in1 200ml

102,82 lei
106 lei
Adaugă în coş
DESCRIEREA PRODUSULUI
Crema depilatoare 12 in 1

Crema de la Lady Caramel este cel mai bun instrument pentru o epilare eficientă și rapidă a corpului. Îți va încânta pielea cu o triplă acțiune. O cremă excelentă îndepărtează instantaneu și fără durere firele de păr enervante, catifelează și hidratează pielea și, de asemenea, previne apariția unei noi vegetații pe corp.

Crema blândă de la Lady Caramel va satura cu grijă fiecare celulă a pielii tale, saturând-o cu umiditate dătătoare de viață și ținând-o de la uscarea neplăcută. Cu remediul descris, veți uita pentru totdeauna de senzațiile dureroase și incomode care au apărut mai devreme în timpul depilării. Această cremă curăță delicat și aproape imperceptibil pielea de păr, făcându-l perfect neted și delicat, ca mătasea fină.

Efectul magnific produs de crema depilatoare Lady Caramel va dura cateva saptamani. In plus, crema prezentata este perfecta pentru orice tip de piele feminina.

Mod de aplicare

Aplicați un strat gros de cremă uniform pe zona dorită a pielii cu o spatulă. Nu frecați! Lăsați crema pe piele timp de 5-10 minute. Nu lăsați să se usuce! Scoateți crema de pe păr cu o spatulă de jos în sus. După epilare, clătiți pielea cu apă caldă fără săpun și uscați cu un prosop.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător NPO Elfa
  • Țara producător Ucraina
  • Article 93882
Adăugat