Coșul este gol. Adăugați un produs

Herpactiv 6ml sol. orala N1 (PROMO set 1+1)

193 lei
Adaugă în coş
Herpactiv oral, 6 ml, Biessen Pharma
Proprietati:
Herpactiv Oral este o solutie vascoasa hipertonica, cu un mecanism unic de actiune prin tehnologia patentata Osmofilm. Atunci cand este aplicata pe leziunile deschise de herpes, Herpactiv Oral formeaza la nivelul leziunii un film care elimina lichidul din leziune. Eliminarea lichidului catre exterior ajuta la curatarea leziunii de impuritatile prezente in interior (celule moarte, resturi celulare, particule bacteriene si virale, praf, etc.) si creeaza un mediu favorabil cicatrizarii. De asemenea, filmul protejeaza leziunea impotriva deshidratarii, iritatiilor si agresiunilor externe.
Herpactiv Oral vindeca in doar 3 zile leziunile deschise, este 100% natural, fara reactii adverse si reduce rapid durerea, inflamatia, iritatia si mancarimea locala.
Herpactiv Oral este un produs indispensabil daca stiti ca va apare frecvent herpes la gura pentru ca este singurul care trateaza herpesul oral cu leziuni deschise (vezicule).

Compozitie:
Glicerol, miere, apa, extract din samburi de struguri, extract din frunze de ceai verde, extract din fructe de soc, guma xantan

Mod de utilizare:
Herpactiv Oral se administreaza usor, cu ajutorul tubului cu aplicator. Nu atingeti leziunea cu varful aplicatorului in timpul utilizarii. Indepartati capacul tubului si aplicati 3-4 picaturi direct pe zona de eruptie a herpesului. Se foloseste de 3-4 ori pe zi, pana la vindecarea completa. Inchideti bine capacul dupa fiecare utilizare. Produsul este destinat numai utilizarii locale. Herpactiv Oral poate fi administrat la copiii de peste 3 ani si la femeile insarcinate sau care alapteaza.

Prezentare:
6 ml
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Vitro-bio Lab
  • Article 94346
  • Țara producător Franța
  • Cod medicament 0
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat