Coșul este gol. Adăugați un produs

SBA L-Arginina 750mg comp. N30

207,10 lei
218 lei
Adaugă în coş
Proprietăți:
L-arginina este clasificată ca fiind un aminoacid semiesențial, ceea ce înseamnă că în condiții normale corpul poate produce o cantitate suficientă pentru a satisface cerințele fiziologice. L-arginina este implicată în sinteza proteinelor, detoxifierea amoniacului și transformarea acestuia în glucoză pentru producția de energie. Sportivii folosesc L-arginină de mulți ani, iar acesta este domeniul în care L-arginina este foarte populară ca supliment alimentar. L-arginina este utilizată de mai multe căi metabolice care produc compuși precum oxidul nitric, creatină, ornitină și citrulina.
Circulație - L-arginină poate prezenta activitate antioxidantă și s-a descoperit că inhibă oxidarea colesterolului LDL, un factor de risc major al aterogenezei (formarea plăcii de aterom în vasele de sânge).
Hormon de creștere - este bine documentat faptul că L-arginină stimulează secreția hormonului de creștere la nivelul hipofizei anterioare.
Sinteza de creatină - L-arginină joacă un rol în sinteza de creatină alături de glicină și metionină. S-a demonstrat că creatina crește forța musculară și mărimea fibrei musculare.
Sinteza de oxid nitric - L-arginină este un precursor al oxidului nitric (NO). NO acționează ca o moleculă de semnalizare pentru a ajuta la dilatarea vaselor de sânge și la scăderea rezistenței vasculare. NO este sintetizat din arginină și oxigen sub controlul enzimei NO-sintetaza (NOS).
Controlul greutății - L-arginină facilitează creșterea masei musculare, cu scăderea corespunzătoare a țesutului adipos din organism, ceea ce duce la un aspect fizic mai suplu.
Echilibrul nivelului de zahăr din sânge - ajută la stimularea pancreasului pentru a produce insulina, un factor cheie în controlul toleranței la glucoză.
Fertilitate - s-a demonstrat că câteva luni de suplimentare cu arginină crește numărul de spermatozoizi, precum și calitatea și fertilitatea acestora.

Mod de administrare:
1- 3 comprimate L-Arginine pe zi, înainte de masă.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Leben
  • Article 87673
  • Țara producător Rusia
Adăugat