Coșul este gol. Adăugați un produs

Oxycort 55ml spray N1

108,01 lei
111,35 lei
Adaugă în coş
Descriere produs OXYCORT spray Actiune terapeutica
Oxycort spray combina actiunea antiinflamatoare si antialergica a hidrocortizonului cu actiunea antiinfectioasa a oxitetraciclinei.
Indicatii
Oxycort spray faciliteaza resorbtia si hidrofilia, fara sa deranjeze schimbul de gaze al tesuturilor. Protejeaza ranile in caz de infectie. Oxycort spray are o actiune locala rapida si de calmare a simptomelor: iritatii, arsuri, durere etc. Ca un rezultat al evaporarii gazului component al Oxycortului (propilena) la suprafata de contact a pielii tratate, senzatia de rece, efect aditional, racoritor care potenteaza actiunea curativa a produsului. Oxycort spray se foloseste local in terapia ranilor de piele si in chirurgia clinica cand apar complicatii exsudative ale pielii .
Mod de administrare
1. Agitati flaconul inainte de utilizare; 2. Pentru folosire se tine flaconul drept; 3. Scoateti capacul flaconului; 4. Tinand flaconul drept, apasati pe supapa si pulverizati de la o distanta de 20-30 cm suprafata de tratat timp de 1-3 secunde.
Contraindicatii
Preparatul nu se va folosi in cazul pacientilor alergici la oxitetraciclina. Utilizarea numai conform prescriptiei medicului.
Indicatii de utilizare
Produsul se foloseste numai extern. In timpul folosirii produsului, ochii se protejeaza de actionarea sprayului, iar flaconul nu trebuie expus la caldura. Preparatul se protejeaza de lumina, in locuri uscate si racoroase.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Polonia
  • Producător Polfa Tarchomin
  • Article 11631
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat