Coșul este gol. Adăugați un produs

Nutreov Waterpill Cellulite comp. N20

189 lei
210 lei
Adaugă în coş
WaterPill® Cellulite 3 in 1, rezultat din cercetările efectuate de Laboratoarele Nutreov, este o soluție bazată pe ingrediente active cunoscute pentru a lupta împotriva acumulării de grăsimi și împotriva celulitei (coaja de portocală).
- Înlătură denivelările pielii în cazul “cojii de portocală”
- Favorizează circulația datorită extractelor de viță de vie roșie
- Facilitează drenajul datorită extractelor din codița de cireșe și a anghinarului.

Mod de administrare:
Cîte 1 comprimat de 2 ori pe zi dimineața și seara timp de 2 luni. Doza poate fi dublată daca este necesar.
A se repeta cura la necesitate pe parcursul anului.

Ingredientele active
- Vița de vie roșie concentrată în polifenoli.Frunzele sale contribuie la buna circulație a sîngelui în picioare și reduce senzația de picioare grele și obosite.
- Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru a asigura funcționarea normală a vaselor sangvine și a pielii.
- Anghinarul contribuie eliminarea excesului de lichid din organism
- Codițele de cireșe facilitează drenarea țesuturilor.

Substanțe auxiliare: Fosfat dicalcic – Extract uscat din codița de cireș Cerasus vulgaris Mill – Pulbere de suc de acerolă îmbogățită cu Vitamina C ( acid ascorbic) – Extract uscat de frunze de viță roșie Vitis Vinifera L – Substanțe auxiliare: celuloză microcristalină – Extract uscat din frunze de anghinar Cynara cardunculus L. Var.Scolymus – Senbstațe auxiliare: gluconat din amidon sodic – Agent antiaglomerant – stereat de magnezium – Agenți de acoperire: hidroxipropil celuloză, hidroxipropilmetilceluloză,pudră de talc – Coloranți alimentari: E170, E120.

Supliment Alimentar.
Nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu este potrivit copiilor si adolescenților în creștere, gravidelor și femeilor care alaptează. A nu se lasa la îndemîna copiilor. A nu se depași doza zilnică recomandată. A nu se depași doza zilnică recomandată. A se păstra la loc uscat, rece și protejat de lumină. Sunsublime nu blochează razele UV, deaceea este necesar să protejați pielea folosind produse cu spf.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 95276
4 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat