Coșul este gol. Adăugați un produs

Splat Professional Pastă de dinți Medical Herbal 100ml

95 lei
Adaugă în coş
Splat Professional medical HERBS pasta de dinți / plante medicinale-protecție completă și efect antiinflamator asupra gingiilor

Smaraldul spumant de pe periuța de dinți este un produs nou introdus de cunoscutul producător de paste și apă de gură pentru îngrijirea orală profesională Splat. O pastă de dinți cu o culoare verde bogată și o consistență moale asemănătoare gelului va proteja perfect împotriva inflamației gingiilor, sângerării lor, precum și va întări smalțul și va proteja împotriva cariilor.

În compoziția remedierii "plante medicinale" - extracte de plante farmaceutice. Paducelul, musetelul si salvia sunt foarte eficiente in combaterea bacteriilor cauzatoare de boli, iar daca exista leziuni mici pe gingii sau alte tesuturi moi, extractul de catina le va vindeca. O întărire semnificativă a smalțului dinților și protecția acestuia împotriva cariilor este posibilă datorită unei componente speciale-calcis. Pasta de dinți din plante medicinale este remediul dvs. eficient de zi cu zi!
Proprietăți de bază și ingrediente active:

Combinația de extracte de mușețel, salvie și păducel asigură un efect complex antibacterian, antiinflamator, ferm și tonifiant asupra gingiilor.
Calcisul, obținut din coji de ouă, întărește smalțul și protejează împotriva cariilor.
Extractul de cătină promovează vindecarea țesuturilor moi ale cavității bucale.
Uleiul esențial de geraniu este un excelent antiseptic, are proprietăți antivirale și analgezice, având un efect ușor asupra stării emoționale, dă putere și creează o dispoziție strălucitoare.
Ionii de fluor întăresc smalțul și îl fac rezistent la acizii organici, precum și au un efect bactericid.
Lactatul de calciu în combinație cu ionii de fluor întărește smalțul și protejează fiabil împotriva cariilor.

Conține fluor (1000 ppm).

Dovedit clinic:
Efect Hemostatic-66,5%.
Efect antiinflamator-28,5%.
Efectul de curățare este de 41,3%.

Metoda de aplicare
aplicați o cantitate mică de pastă de dinți pe periuța de dinți. Periați dinții într-o mișcare circulară în timp ce masați ușor gingiile. Clătiți gura cu o cantitate mică de apă, ținând-o timp de 20-30 de secunde.

Dovezi
Uleiurile esențiale naturale și extractele de plante medicinale au grijă nu numai de sănătatea gingiilor, ci și de un efect benefic asupra întregului organism. Proprietățile lor antibacteriene pronunțate asigură prospețimea respirației de lungă durată, vindecă țesuturile cavității bucale și împiedică formarea bacteriilor patogene, menținând microflora cavității bucale sănătoasă.
Vezi descrierea completă
Adăugat