Coșul este gol. Adăugați un produs

Biomed Periuță de dinți complexa Black, Medium

79 lei
Adaugă în coş
Periuță de dinți neagră Biomed
Mulți oameni moderni au auzit despre proprietățile utile ale cărbunelui. De asemenea, toată lumea știe din copilărie cât de importantă este igiena orală zilnică. Maeștrii mărcii Biomed au combinat ambele calități și au creat o periuță de dinți excelentă Biomed Black Medium cu un strat de carbon.

Produsul este realizat în tonuri de negru și albastru, are o formă ergonomică a mânerului și un design eficient al capului de lucru. Peria ajunge cu ușurință la molari, oferind cea mai eficientă curățare. Periile acoperite cu Carbon vă permit să scăpați rapid de placă și să încetiniți aspectul ulterior. Capetele rotunjite delicate nu dăunează cavității bucale și sunt sigure chiar și pentru proprietarii de gingii sensibile.


Caracteristici:
Periile medii dure cu un strat de carbon contribuie la îndepărtarea eficientă a plăcii.
Vârfurile rotunjite ale perilor fac ca procesul de periere să fie sigur și să nu rănească gingiile.
Forma specială a capului oferă acces ușor și rapid la dinții de mestecat pentru o curățare eficientă.
Recomandare:
Pentru a obține cel mai bun efect de curățare și albire a smalțului, împreună cu periuța de dinți Biomed BLACK, se recomandă utilizarea unei paste de dinți și a unei ape de gură din seria Biomed WHITE COMPLEX.

Metoda de aplicare:
Aplicați o cantitate mică de pastă de dinți pe periuța de dinți. Periați dinții într-o mișcare circulară în timp ce masați ușor gingiile. Pentru rezultate optime, se recomandă să vă spălați dinții timp de 2 minute.
Clătiți gura cu o cantitate mică de apă, ținând-o timp de 20-30 de secunde.
Important:
Înainte de a utiliza o periuță de dinți nouă, spălați-o în apă caldă și săpun. În timpul utilizării, păstrați peria în poziție verticală, cu perii în sus.
Vezi descrierea completă
Adăugat