Coșul este gol. Adăugați un produs

Biomed Periuță de dinți complexa Mineral, Hard

67 lei
Adaugă în coş
Biomed MINERAL greu
Mulți oameni moderni au auzit despre proprietățile utile ale cărbunelui. De asemenea, toată lumea știe din copilărie cât de importantă este igiena orală zilnică. Maeștrii mărcii Biomed au combinat ambele calități și au creat o periuță de dinți excelentă cu oligoelemente ale mineralelor vulcanice minerale Biomed.

Produsul are o formă ergonomică a mânerului și un design eficient al capului de lucru. Peria ajunge cu ușurință la molari, oferind cea mai eficientă curățare. Perii cu oligoelemente de minerale vulcanice vă permit să scăpați rapid de placă și să încetiniți aspectul ulterior. Capetele rotunjite delicate nu dăunează cavității bucale și sunt sigure chiar și pentru proprietarii de gingii sensibile.

Caracteristici:
Păr cu oligoelemente de minerale vulcanice
Vârfurile rotunjite ale perilor fac ca procesul de periere să fie sigur și să nu rănească gingiile.
Forma specială a capului oferă acces ușor și rapid la dinții de mestecat pentru o curățare eficientă.
Compoziție:
Mâner-polipropilenă, elastomer termoplastic; peri-polibutilen tereftalat.

Pentru albirea eficientă a dinților

Recomandare:
Pentru a obține cel mai bun efect de curățare și albire a smalțului, împreună cu periuța de dinți Biomed Mineral Hard, se recomandă utilizarea pastei de dinți Biomed WHITE COMPLEX series și a agentului de clătire.

Metoda de aplicare:
Aplicați o cantitate mică de pastă de dinți pe periuța de dinți. Periați dinții într-o mișcare circulară în timp ce masați ușor gingiile. Pentru rezultate optime, se recomandă să vă spălați dinții timp de 2 minute.
Clătiți gura cu o cantitate mică de apă, ținând-o timp de 20-30 de secunde.
Important:
Înainte de a utiliza o periuță de dinți nouă, spălați-o în apă caldă și săpun. În timpul utilizării, păstrați peria în poziție verticală, cu perii în sus.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Elveția
  • Producător SkyLab
  • Article 95221
Adăugat