Coșul este gol. Adăugați un produs

Splat Professional Pastă de dinți White Plus 100ml

95 lei
Adaugă în coş
Pasta de dinți Splat Professional WHITE PLUS / WHITENING PLUS-albire sigură și protecție emailată
Iubitorii de ceai, cafea, țigări sau vin știu de prima dată că toate aceste produse lasă un semn vizibil pe suprafața dinților. Pentru a scăpa de aceste manifestări externe, Faceți-vă zâmbetul alb de zăpadă și respirația proaspătă, utilizați o pastă specială de la Splat Professional White plus. Este îmbogățit cu o varietate de ingrediente active, care, în combinație cu extracte naturale naturale, elimină efectiv orice contaminare, precum și îngrijesc sănătatea dinților și a gingiilor.

Formula de pastă conține particule speciale de lustruire care împart cu ușurință placa chiar și în cele mai inaccesibile locuri și oferă un efect de albire de lungă durată. Prezența ionilor de potasiu și a ionilor de fluor în compoziție ajută la reducerea sensibilității dinților, precum și la prevenirea formării tartrului. Utilizarea regulată a pastei vă garantează un efect semnificativ de albire, netezirea perfectă a dinților și o prospețime plăcută a respirației. Conține fluor (1000 ppm).
Proprietăți de bază și ingrediente active:
Ideal pentru iubitorii de cafea, băutori de ceai și fumători. Nu crește sensibilitatea dinților.
Sistem Sp inovator.White system ® albește și lustruiește în siguranță smalțul pentru a străluci.
Rotunjite lustruire particule în combinație cu Polydon ® componentă și naturale de papaya enzime ușura semnificativ email, rupe în jos placa din greu-la-ajunge la locuri și de a face suprafața dinților perfect netedă, care ajută la păstrarea alb pentru o lungă perioadă de timp.
Ionii de potasiu reduc sensibilitatea crescută a dinților.
Ingredientele antibacteriene naturale împiedică formarea plăcii și au grijă de prospețimea respirației.
Ionii de fluor protejează eficient împotriva cariilor.

Dovedit clinic:
Efectul de albire este de 1,5 tone în patru săptămâni pe scara VITAPAN.
Efect de curățare-50%.
Efectul remineralizant este de 40%.
Efect Hemostatic-50,2%.

Conține fluor (1000 ppm).
Mod de utilizare: aplicați o cantitate mică de pastă de dinți pe periuța de dinți. Periați dinții într-o mișcare circulară în timp ce masați ușor gingiile. Clătiți gura cu o cantitate mică de apă, ținând-o timp de 20-30 de secunde.

Dovezi
În prezent, metodele de albire au devenit mai blânde, dar totuși mulți pacienți sunt recomandați de stomatologi să se abțină de la utilizarea agenților de albire de dragul unui efect pe termen scurt al albului orbitor al unui zâmbet. Chiar și albirea profesională modernă poate deteriora smalțul, dar puteți readuce dinții la albul lor natural cu ajutorul unor paste speciale de dinți care nu rănesc suprafața.
Vezi descrierea completă
12 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat