Coșul este gol. Adăugați un produs

Termometru clinic fara mercur

78,85 lei
83 lei
Adaugă în coş
Deoarece lichidul din termometru fără mercur are o gravitaţie mai mică, comparativ cu termometrele cu mercur, el necesită de o abordare diferită de scuturare a lichidului pentru a atinge limita minimă în descreştere.

Scuturarea termometrului pentru a atinge limita minimă în descreştere a lichidului: Puneţi termometrul în dispozitivul de agitare şi rotiţi puternic capacul verde. Redirecţionaţi braţul, lăsaţi palma mâinii să fie perpendiculară corpului.Ţineţi capătul verde al instrumentului de agitare strâns cu degetul mare şi arătător. Lăsaţi instrumentul de agitare să fie perpendicular palmei mâinii, acest lucru înseamnă că termometrul şi corpul trebuie să fie paralele între ele. Balansaţi instrumentul de agitare cu o frecvenţă ridicată, în timpul acestei acţiuni, nu agitaţi braţul, dar numai palma. Nu agitaţi instrumentului cu putere, dar cu o frecvenţă ridicată, până când lichidul atinge nivelul de 35°C. Interval de temperatură 35°C - 42° C. Temperatura de depozitare: de la 20°C până la 30°C, dacă este depozitat sub sau peste acest interval de temperatură, aclimatizaţi-l 1-2 ore înainte de utilizare de la 20 până la 30°C.MODUL DE UTILIZARE:

1. Rotiţi capacul verde al cutiei şi scoateţi termometrul.

2. Metoda orală: puneţi capătul bulbului sub limbă timp de cel puţin două minute. Informaţi pacienţii să ţină gura închisă, să nu vorbească sau să muşte termometrul. Nu utilizaţi această metodă penţru sugari sau copii de vârstă mică.

3. Metoda axilară sau inghinală: uscaţi bine pielea şi puneţi bulbul între suprafeţele de piele timp de trei minute. Ţineţi termometrul în poziţie menţinându-l la nivelul membrelor contra corpului. Această metodă este cea mai bună pentru sugari şi copii de vârstă mică.

4. Metoda rectală: aplicaţi lubrifiant pe bulb, înainte de a-l introduce în rect. Ţineţi termometrul timp de cel puţin două minute.

5. Curăţaţi termometrul după fiecare utilizare cu apă şi săpun sau spirt medicinal.

6.Puneţi termometrul în dispozitiv.Depozitaţi termometrul în cutia cu capacul verde pentru a evita orice deteriorare.REGULI SPECIALE PENTRU A MĂSURA TEMPERATURA:

1. Nu utilizaţi metoda orală sau rectală de măsurare la sugari sau copii mici. în loc de acesteam folosiţi metoda axilară.

2. Avertizaţi pacienţii cu privire la mestecarea, vorbirea şi joaca atunci când termometrul medical se află sub limba pacienţilor.

3. Evitaţi să faceţi baie, să mâncaţi sau să fumaţi o jumătate de oră înainte de a măsura temperatura corpului.

4. în cazul în care a existat o creştere sau o scădere bruscă a temperaturii, măsuraţi temperatura în prize repetate.

5. Puneți termometrul în dispozitivul de agitare, închideți-l și agitați dispozitivul cum este descris mai sus. Depozitați termometrul în cutia cu capacul verde pentru a evita orice deteriorareLICHIDAREA TERMOMETRELOR CLINICE

Acest termometru clinic trebuie să fie manipulat cu grijă. În special, este necesar să fiţi atenţi ca să evitaţi căderea instrumentului sau oricare manipulare a lui ce poate duce la deteriorarea acestuia. În caz de spargere a termometrului medical, strângeţi lichidul ieşit cu o substanţă absorbantă, cum ar fi nisipul, şi transferaţi-l într-un recipient, ce trebuie închis în modul corespunzător. Nu atingeţi lichidul cu mâinile sau purtaţi mănuşi de protecţie. După îndepărtarea, în măsura posibilităţii, a lichidului metalic scurs, curăţaţi suprafeţele contaminate cu apă şi săpun. Ventilaţi încăperea. Evacuaţi lichidul scurs ca pe un deşeu chimic sau urmaţi liniile directoare ale administraţiilor locale.

A nu se lăsa la îndemâna si vederea copiilor.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 91358
  • Producător Van Oesten
  • Țara producător Olanda
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat