Coșul este gol. Adăugați un produs

Pentilin retard 400mg comp. N10x2

50,34 lei
51,90 lei
Adaugă în coş
INDICAȚII DE UTILIZARE:
Încălcări ale circulației arteriale periferice și ale microcirculației ca urmare a aterosclerozei, diabetului zaharat și proceselor inflamatorii la nivelul peretelui vascular (claudicație intermitentă, macro- și microangiopatie diabetică, endoarterită obliterantă). Tulburări distrofice (sindrom post-trombotic, ulcer de picior, gangrenă, degerături). Angioneuropatie. Pentoxifilina reduce eficient simptomele subiective, manifestate într-o gamă destul de largă de afecțiuni asociate cu tulburări ale circulației cerebrale (atacuri anterioare de ischemie, consecințele trombozei și hemoragiei cerebrale, insuficiență cerebrovasculară cronică) și încălcarea aportului de sânge a ochilor ( afecțiuni acute și cronice ca urmare a aportului insuficient de sânge a retinei) .
Mod de aplicare și doze:
Doza de medicament este determinată individual, în funcție de severitatea bolii.
Comprimate Comprimatele trebuie luate întregi, în timpul sau după masă.
Tratament Doza zilnică 1 comprimat retard = 400 mg sau 600 mg începutul tratamentului 3 x 400 mg sau 2 x 600 mg boală ușoară și ameliorare 2 x 400 mg Deși ameliorarea poate apărea la 2-4 săptămâni după începerea tratamentului, tratamentul trebuie continuat cel puțin 8 săptămâni pentru a evalua corect eficacitatea medicamentului. În cazul reacțiilor adverse la prescrierea dozelor recomandate de medicament din tractul digestiv sau din sistemul nervos central, este mai întâi necesar să se reducă doza zilnică de Pentylin. Dacă efectele secundare nu dispar la reducerea dozei, tratamentul cu Pentilin trebuie întrerupt.
Contraindicatii:
Hipersensibilitate la Pentylin și medicamente similare și substanțe din grupul derivaților xantinici, cum ar fi teofilina, cofeina, teofilina colină, aminofilina sau teobromina. Pentilin nu este utilizat pentru infarctul acut, porfirie, sângerare severă și afecțiuni patologice cu risc crescut de sângerare.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Slovenia
  • Producător KRKA
  • Article 13964
  • Cod medicament 1600250084
Adăugat