Coșul este gol. Adăugați un produs

Dicloberl 75mg/3ml sol.inj. N5

73,91 lei
76,20 lei
Adaugă în coş
Ce este Dicloberl N 75 și pentru ce se utilizează
Medicamentul Dicloberl N 75 este un medicament analgezic și antiinflamator (medicament antiinflamator / analgezic nesteroidian). Zona de aplicareTratament simptomatic pentru durere și inflamație care însoțește :

- inflamatie acuta a articulatiilor (artrita acuta), inclusiv crize de guta

- boli cronice ale articulațiilor de natură inflamatorie (artrita cronică), în special, artrita reumatoidă (poliartrita cronică)

- boala Bechterew (spondilita anchilozanta) si alte afectiuni inflamatorii ale coloanei vertebrale de natura reumatica

- iritație tisulară în bolile degenerative ale articulațiilor și coloanei vertebrale (artroză și spondiloartroză)

- inflamatie in reumatism cu afectarea tesuturilor moi

- Edem cu sindrom de durere sau inflamație post-traumatică.Notă: Soluția injectabilă este indicată numai dacă este necesară o acțiune deosebit de rapidă sau când ingestia sau utilizarea unui supozitor nu este posibilă.

În acest caz, tratamentul ar trebui să fie o singură injecție pentru a începe terapia.Dacă nu vă simțiți mai bine sau vă simțiți mai rău, spuneți medicului dumneavoastră.

Cum să luați Dicloberl N 75Dozare

adultii

Injectarea medicamentului Dicloberl N 75 se efectuează o singură dată. Pentru a continua tratamentul, medicamentul este prescris sub formă orală sau sub formă de supozitoare. Nu trebuie depășită doza totală de 150 mg, chiar și în ziua injectării.Mod de aplicare

DIKLOBERL N 75 este destinat injectării intramusculare profunde (în mușchiul fesier). Datorită posibilei dezvoltări a reacțiilor anafilactice, este necesară observarea timp de cel puțin 1 oră.Durata tratamentului este determinată de medicul curant.Dacă credeți că efectul Dicloberl N 75 este prea puternic sau prea slab pentru dumneavoastră, adresați-vă medicului dumneavoastră.Reacții adverse posibileCa toate medicamentele, acest medicament poate avea reacții adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. Unele reacții adverse pot fi grave. Dacă observați dezvoltarea reacțiilor adverse enumerate mai jos, trebuie să vă informați medicul despre aceasta, care va decide asupra măsurilor ulterioare.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Germania
  • Article 14674
  • Producător Berlin-chemie
12 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat