Coșul este gol. Adăugați un produs

Natriu clorid 0.9% 400ml sol.perf. (Iuria-f)

16,05 lei
16,55 lei
Adaugă în coş
Descriere

Natriu clorid sol. 0.9% 400ml (Iuria-f) INDICAȚII DE UTILIZARE
Este folosit pentru combaterea deshidratării și intoxicației organismului în diferite boli (dizenterie acută, toxiintoxicare alimentară etc.), inclusiv în holera El Tor. În tulburări circulatorii acute (tulburări circulatorii), însoțite de deshidratare (deshidratare), cu arsuri, hemoragice (cauzate de pierderi de sânge), șoc chirurgical și postoperator, peritonită (inflamația peritoneului), diaree (diaree) de diverse origini.
DOZARE SI APLICARE
Soluția izotonică de clorură de sodiu se administrează intravenos, subcutanat și în clisme. Mai des se administrează intravenos prin metoda prin picurare, și cu pierderi mari de lichide și intoxicații (dispepsie toxică/tulburări digestive cauzate de substanțe nocive pentru organism/, holera, stare postoperatorie etc.) - în cantități mari (până la 3 litri). pe zi).
A nu se perfuza soluție izotonică de clorură de sodiu în caz de hipernatremie (conținut crescut de ioni de sodiu în sânge), tulburări circulatorii care amenință edem cerebral și pulmonar, tratament cu doze mari de corticosteroizi. Cantități mari de soluție trebuie utilizate cu precauție la pacienții cu insuficiență a funcției excretorii renale.
CONTRAINDICAȚII
Soluția izotonică de clorură de sodiu nu trebuie administrată în caz de încălcări ale echilibrului apă-sodiu asociate cu hipernatremie, cu suprahidratare extracelulară, deshidratare intracelulară, tulburări circulatorii care amenință edem cerebral și pulmonar, în timpul tratamentului cu doze masive de corticosteroizi.
Cantități mari de soluție izotonică de clorură de sodiu sunt utilizate cu precauție la pacienții cu insuficiență excretorie renală și/sau insuficiență cardiacă, la copii și vârstnici.
INSTRUCȚIUNI SPECIALE
CONDIȚII DE PĂSTRARE ”
Pulbere și tablete - într-un recipient bine închis.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 18544
  • Țara producător Ucraina
  • Producător Iuria-farm
  • Cod medicament 1400100323
Adăugat