Coșul este gol. Adăugați un produs

Aevit caps. N50

62,47 lei
64,40 lei
Adaugă în coş
Actiunea farmacologica: Este un antioxidant, inhiba dezvoltarea reacțiilor radicalilor liberi,si previne formarea de peroxizi in membranele celulare și intracelulare, care sunt esențiale pentru dezvoltarea organismului, funcția normala a sistemului nervos și muscular. Impreuna cu seleniu inhiba oxidarea acizilor grasi nesaturați (o componenta a sistemului de transport al electronilor microzomale), previne hemoliza. Este un cofactor in multe sisteme enzimatice. Restabilește circulația capilara, normalizeaza permeabilitatea capilara si tesuturi, creste rezistenta tesuturilor la hipoxie.

Indicatii: Tratamentul starilor de hipovitaminoza associate carentei alimentare, tulburarilor de absorbtie si de depoziterare a vitaminei A, manifestate prin adaptare eficienta la intuneric, nictalopie, xeroftalmie, ulceratii corneene, keratmalacie, xeroza cu hipercheratoza foliculara.

Doze si mod de administrare: Adult si copii mai mari de 8 ani :
Doza uzuala in hipovitaminoza este de 1-2 capsule moi ,curele se repeat la fiecare 10 zile pana la refacerea rezervei hepatice normale. Pentru a evita aparitia intoxicatiei cornice nu se va prelungi inutil tratamentul.
In hipovitaminoza severa, la copii , se recomanda administrarea preparatelor injectabile.
In sindromul de malabsorbtie se administreaza o capsula pe zi.
In conditii de carenta alimentara a vitaminei A asociata cu malabsorbtie se administreaza 4 capsule (200.000 U.I.) la fiecare 3-5 luni.

Contraindicatii: Nu se administreaza la copiii sub 8 ani. Sarcina si alaptarea.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Uzina de vitamine din Kiev SAD
  • Article 20028
  • Țara producător Ucraina
Adăugat