Coșul este gol. Adăugați un produs

Nemozoli Cremă 15g

115,90 lei
122 lei
Adaugă în coş
Descriere produs
Un preparat terapeutic și profilactic eficient pentru îngrijirea pielii aspre a picioarelor și a degetelor de la picioare. Ingredientul activ al produsului este o combinație de acid salicilic și sulf. Acidul salicilic are efect keratolitic, favorizează înmuierea și separarea batăturilor.

Efectul antiseptic și fungicid al acidului salicilic este completat de sulf, care ajută la prevenirea bolilor fungice, ajută la diferite leziuni ale pielii - răni, zgârieturi, abraziuni.

Instrucțiuni
Faceți o baie de picioare. Adâncimea de scufundare a piciorului: întreg piciorul, articulația gleznei și 10 cm a piciorului inferior. Pentru înmuiere, utilizați bicarbonat de sodiu în doză de: 1 litru. apă 1 lingură. o lingură de sifon. Durata băii este de 25 de minute. Temperatura apei este de 35-36 de grade. Ștergeți și uscați degetele.
Ștergeți-vă picioarele. Tăiați un cerc în plasture pentru a se potrivi cu dimensiunea porumbului. Fixați batăturile în fanta tencuielii. Aplicati o cantitate mica de crema "NEMOSOL" cu chibrit sau scobitoare pe porumb si acoperiti cu un capac din ipsos de diametru mai mare.
Bandajul este îndepărtat după 1-2 zile și porumbul exfoliat este curățat.

Dacă este necesar, procedura se repetă de 3-4 ori până când porumbul se înmoaie și se desparte.

Contraindicații de utilizare: Intoleranță individuală la componente.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Dve Linii
  • Article 29392
  • Țara producător Rusia
Adăugat