Coșul este gol. Adăugați un produs

Flavamed 30mg comp. N20

43,36 lei
44,70 lei
Adaugă în coş
Comprimatele Flavamed® sunt recomandate copiilor începând cu vârsta de șase ani, adolescenților și adulților. Comprimatele Flavamed® nu trebuie administrate copiilor mai mici de șase ani. Dozarea corectă
Urmați întotdeauna recomandările medicului dumneavoastră sau farmacistului. Dacă nu ați primit nici o recomandare, luați Flavamed® după cum este descris în prospect sau după cum este descris aici.

Consultați medicul dumneavoastră sau farmacistul dacă nu sunteți sigur cu privire la dozare.

Se aplică dozele recomandate în prospect sau în calculatorul de dozare, cu excepția cazului în care medicul dumneavoastră a prescris Flavamed® în alt mod.

Următorul calculator de dozare vă va ajuta să calculați rapid doza corectă de Flavamed® (pentru dumneavoastră sau copilul dumneavoastră). Când se administrează comprimatele Flavamed® 30 mg
Comprimatele Flavamed® trebuie înghițite întregi după mese cu o cantitate suficientă de lichid (de exemplu apă, ceai sau suc de fructe).

Durata tratamentului
Flavamed® nu trebuie administrat mai mult de 4 până la 5 zile fără indicația unui medic. Dacă simptomele persistă sau se agravează după 4 până la 5 zile, adresați-vă imediat medicului dumneavoastră!
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Berlin-chemie
  • Țara producător Germania
  • Article 35499
  • Cod medicament 0100450424
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat