Coșul este gol. Adăugați un produs

Chlorhexidin big 0.05% 100ml sol.uz ext. (Depofarm)

44,62 lei
46 lei
Adaugă în coş
Indicaţii
Profilaxia infecţiilor sexual transmisibile (chlamidioză, ureaplasmoză, trichomoniază, gonoree, sifilis, herpes genital - utilizarea nu mai târziu de 2 ore după actul sexual).
&Îngrijirea postoperatorie a bolnavilor în secţiile ORL şi stomatologie.
Dezinfectarea rănilor purulente, afecţiunilor bacteriene şi micotice ale pielii şi mucoaselor.
&În stomatologie (gingivite, stomatite, afte, parodontite, alveolite).
Modul de administrare
Extern sau topic, sub formă de irigări, gargarisme şi aplicaţii.
Porţiunile afectate ale pielii sau mucoaselor se prelucrează cu un tampon de vată sau tifon îmbibat cu 5-10 ml soluţie 0,05 % cu o expoziţie de 1-3 min de 2-3 ori pe zi sau se efectuează irigări.
Pentru îngrijirea postoperatorie a bolnavilor în secţiile ORL şi stomatologie se efectuează gargarisme după mese de 2-3 ori pe zi.
Pentru profilaxia bolilor sexual-transmisibile soluţia 0,05 % se introduce cu ajutorul aplicatorului la bărbaţi în uretră 2-3 ml; la femei în uretră 1-2 ml şi în vagin 5-10 ml, cu menţinerea soluţiei 2-3 min. De asemenea e necesar de prelucrat pielea porţiunii interne a coapselor, pubisului, organelor genitale. După efectuarea procedurii nu se recomandă de urinat în decurs de 2 ore.
Reacţii adverse
&În caz de hipersensibilitate la preparat sunt posibile reacții alergice. La apariția oricărei reacții adverse, utilizarea se va întrerupe.
Contraindicaţii
Hipersensibilitate la la clorhexidină, dermatite.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Depofarm
  • Article 81568
  • Țara producător Republica Moldova
Adăugat