Coșul este gol. Adăugați un produs

Hipp 2013 (1) Combiotic 800g

310,65 lei
Adaugă în coş
Descriere:
HiPP 1 Combiotic are o compoziție unică! Culturi naturale ale acidului lactic, originar izolate din laptele matern. Laptele matern conține un număr mare de culturi probiotice care diferă individual. Importante fibre dietetice (GOS*) inspirate din natură. LCP (Omega 3&6): ARA și DHA importanți mai ales în primele luni de viață, întrucât la această vârstă, bebeluşii nu pot produce singuri o cantitate suficientă de LCP. Conține doar lactoză. Puteți hrăni copilul cu HiPP 1 Combiotic, atât cât acesta are nevoie și cât de frecvent are nevoie.

Utilizare:
Acest produs trebuie utilizat numai la indicaţia medicului sau a asistentului medical și după instruirea mamei privind utilizarea lui.
• de la naștere, ca hrană exclusivă sau în completarea alăptării
• după alăptare sau după oricare altă formulă de lapte de început
• ca și în cazul laptelui matern, puteţi hrăni copilul atât cât are nevoie și cât de frecvent are nevoie.

Preparare:
Vă rugăm respectaţi instrucţiunile de preparare si de utilizare întocmai! Prepararea, depozitarea și utilizarea necorespunzătoare a produsului pot afecta sănătatea copilului dumneavoastră. Prepararea incorectă sau depozitarea laptelui preparat în biberon pentru o perioadă mai mare de timp pot fi dăunătoare sănătății, pentru că, de exemplu, se pot dezvolta bacterii nedorite. Din acest motiv, întotdeauna preparați o masă proaspătă și hrăniți copilulimediat. Nu folosiți cantitatea rămasă de la o masă la alta. Curățați bine sticla de biberon, tetina și inelul. Închideți bine pachetul după fiecare utilizare, depozitați-l într-un loc uscat la temperatura camerei și folosiți conținutul în termen de 3 săptămâni. Vă rugăm nu încălziți laptele în cuptorul cu microunde (risc de arsuri).

Fierbeți apă proaspătă de fiecare dată când preparați laptele şi răciți-o până la aprox. 40 - 50 °C*.
Turnaţi 2/3 din apa necesară într-o sticlă de biberon curată.
Umpleți măsura dozatoare din pachet şi înlăturaţi surplusul. Puneți cantitatea recomandată de pudră în sticla de biberon în care ați turnat apa.
Închideți sticla și agitați.
Adăugați apa rămasă şi mai agitați de câteva ori.
Răciți biberonul până la temperatura optimă de băut (aprox. 37 °C). Verificați temperatura.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Germania
  • Producător Hipp
  • Article 85420
Adăugat