Coșul este gol. Adăugați un produs

Nurofen pentru copii 60mg sup. N10

59,66 lei
61,50 lei
Adaugă în coş
Nurofen pentru copii 3 luni+ 60mg x 10 supozitoare Actiune:
Ibuprofenul apartine unui grup de medicamente denumite medicamente antiinflamatoare nesteroidiene.Aceste medicamente actioneaza prin modificarea modului in care corpul raspunde la durere,la umflare si la temperatura ridicata. Indicatii:
Nurofen pentru copii supozitoare este utilizat pentru tratamentul :
febrei;
durerii usoare pana la moderate;
Nurofen pentru copii supozitoare se recomanda pentru utilizare cand nu se recomanda doza pe cale orala ,de exemplu in cazul varsaturilor. Mod de administrare:

Utilizati intotdeauna Nurofen pentru copii supozitoare asa cum este indicat in acest prospect.Trebuie sa va consultati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Nurofen pentru copii supozitoare trebuie utilizat numai pentru copii cu varsta peste 3 luni,avand greutatea de cel putin 6kg.

Doza totala maxima zilnica de ibuprofen este de 20-30mg per kg de greutate corporala ,impartita in 3 pana la 4 doze unice.

Supozitoarele sunt destinate pentru administrarea prin anus,in care se introduce mai intai varful supozitorului.Poate fi de ajutor incalzirea supozitorului in mana inainte de introducere.

Nurofen pentru copii supozitoare trebuie administrat pe o perioada de maxim 3 zile.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 86635
  • Țara producător România
  • Producător Reckitt Benckiser (Romania) SRL
  • Cod medicament 0900010949
15 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat