Coșul este gol. Adăugați un produs

Ricin 40g ulei (Depofarm)

40,74 lei
42 lei
Adaugă în coş
Uleiul de ricin este un laxativ puternic, extrem de eficient in tratarea constipatiei. Pentru a trata aceasta problema este indicat sa luati cate o lingurita de ulei in fiecare dimineata. Il puteti consuma cu suc de portocale pentru un gust mai bun. De asemenea, uleiul de ricin se utilizeaza cu succes si impotriva parazitilor intestinali. Terapia, in acest caz, presupune administrarea lui in paralel cu seminte de dovleac.

Uleiul de ricin are puternice proprietati antiinflamatorii, ceea ce il face ideal pentru masajul zilnic in lupta impotriva artritei. Este benefic pentru durerile articulare, inflamarea nervilor si durerile musculare.

Persoanele care se confrunta cu dureri de spate cum ar fi cele provocate de sciatica pot scapa de neplaceri cu ajutorul compreselor cu ulei de ricin. In plus, uleiul de ricin calmeaza iritatiile pielii. Este o solutie eficienta si la indemana si in caz de eczeme, degeraturi, arsuri, de rani superficiale sau piele uscata. Totodata, specialistii spun ca acest remediu ajuta si la combaterea acneei, la atenuarea petelor de batranete precum si la calmarea iritatiilor de la nivelul pielii.

Va doriti gene mai lungi si mai groase? Nimic mai simplu, salvarea este tot uleiul de ricin. Se aplica pe gene in fiecare seara inainte de culcare, iar a doua zi de dimineata se spala cu grija fata. Uleiul de ricin pe langa faptul ca intareste genele are si un efect de alungire a acestora. Datorita nutrientilor continuti ingroasa rapid genele, acestea crescand mult mai repede, devenind astfel mai frumoase.

De asemenea, daca aveti probleme cu sprancenele si vi se pare ca acestea sunt cam razlete, atunci solutia este tot uleiul de ricin. Acesta poate fi aplicat in fiecare seara, iar dimineata trebuie sa aveti grija sa curati fata in profunzime. Uleiul de ricin va va ajuta sa aveti sprancenele mult visate. Si asta nu e tot. Uleiul de ricin este util si pentru persoanele care au unghii care se exfoliaza sau se rup usor. Cum se foloseste corect uleiul de ricin
Uleiul de ricin trebuie consumat cu moderatie. Femeile insarcinate si care alapteaza, persoanele cu blocaj intestinal, afectiuni inflamatorii ale intestinelor, apendicita sau dureri abdominale nu trebuie sa consume acest ulei, decat sub atenta supraveghere a medicului.

Consumul de ulei de ricin in cantitati mari este daunator organismului uman si poate conduce la reactii adverse. Printre acestea se numara crampele abdominale, diareea, ameteala, halucinatiile, greata, dureri in piept sau mancarimi.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Moldova
  • Article 88764
  • Producător Depofarm
9 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat