Coșul este gol. Adăugați un produs

Momesalic 1mg/50mg/g 45g ung.

60,82 lei
62,70 lei
Adaugă în coş
Descriere MOMESALIC 1 mg/50 mg/g unguent Momesalic face parte din grupa: corticosteroizi de uz dermatologic, corticosteroizi cu potenţă mare în alte combinaţii.

Mometazona este un glucocorticoid cu potență mare cu efecte antiinflamatoare și antipruritice. Acidul salicilic ajută la îndepărtarea pielii uscate și scuamoasă. De asemenea, acidul salicilic mărește absorbția mometazonei.

Momesalic este utilizat pentru a trata psoriazisul, în special în cazul scuamării intensive, la adulți și adolescenți cu vârsta de 12 ani și peste. Cum să utilizaţi Momesalic

Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Doza și durata tratamentului sunt stabilite de medicul dumneavoastră. Doza maximă zilnică este de 15 g de unguent.

Nu tratați pielea cu o cantitate mai mare de unguent sau pentru o elasticitate mai lungă decât cea recomandată de medicul dumneavoastră.

Aplicați cu atenție un strat subțire de unguent în zona afectată dimineața și seara, sau conform indicațiilor medicului dumneavoastră. Spălați-vă cu grijă mâinile cu săpun după aplicare.

Dacă simptomele nu se îmbunătățesc sau dacă se agravează, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră. Cum arată Momesalic şi conţinutul ambalajului

Momesalic se prezintă sub formă de unguent omogen, de culoare albă, cu miros slab de ceară.

Câte 45 g în tub de aluminiu lăcuit cu capac din HDPE, în cutie din carton cu prospectul pentru pacient. Cum se păstrează Momesalic

Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor!

Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe ambalaj după "EXP". Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.

A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.

Dacă observați ambalajul deteriorat, nu utilizați acest produs.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 93237
  • Producător Bilim Pharm
  • Țara producător Turcia
  • Cod medicament 1308930024
5 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat