Coșul este gol. Adăugați un produs

Reparon Herbal sup. N10

139,68 lei
144 lei
Adaugă în coş
Ce este Reparon Herbal supozitoare şi pentru ce se utilizează
Reparon Herbal supozitoare este destinat pentru tratamentul simptomelor hemoroizilor și complicațiilor cauzate de hemoroizi (precum eczemă, fisuri anale). Supozitoarele acoperă și protejează stratul epidermal (exterior) al pielii, protejează pielea inflamată și pruriginoasă și astfel contribuie la regenerarea pielii. Reparon Herbal reduce uscăciunea pielii, contribuie la regenerarea plăgilor, scade riscul formării fisurilor și leziunilor, cauzate de defecație.

Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Reparon Herbal supozitoare
Nu utilizați Reparon Herbal:
- dacă sunteţi alergic la lanolină sau oricare dintre celelalte componente ale acestui dispozitiv medical
- dacă aveți hemoragie hemoroidală.

Sarcina și alăptarea
Dispozitivul medical Reparon Herbal supozitoare nu este contraindicat în sarcină și perioada de alăptare, dar în aceste cazuri se recomandă consultarea medicului dumneavoastră.

Reparon Herbal împreună cu alte medicamente
Lipsesc date privind interacțiunea Reparon Herbal supozitoare cu alte medicamente, de aceea înainte de utilizarea Reparon Herbal împreună cu alte medicamente pentru utilizare rectală se recomandă consultarea medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Utilizarea concomitentă a supozitoarelor cu prezervative poate reduce siguranța contracepției.

Cum să luaţi Reparon Herbal supozitoare
Luaţi întotdeauna acest dispozitiv medical conform informației din acest prospect. Dacă se utilizează altfel decât cum este descris în prospect, este posibil ca simptomele să nu se amelioreze sau să apară iritații.
Înainte de utilizarea Reparon Herbal supozitoare spălați mâinile.
Doza recomandată: se administrează rectal câte un supozitoriu Reparon Herbal o dată sau de două ori pe zi, de preferință după efectuarea băii pe șezut
Înainte de utilizare, asigurați-vă că ambalajul nu este deschis și dispozitivul medical nu este deteriorat. . Nu utilizați supozitoarele, dacă ambalajul este deteriorat
Fiecare blister conține celule cu supozitoare, delimitate de perforații.


Rupeți o celulă a benzii de-a lungul liniei de perforație (des.1). Deschideți cu grijă celula, separând partea superioară din partea de jos, așa cum se arată în săgeata din des. 2. Scoateți supozitorul din celulă.
Întotdeauna spălați-vă pe mâini după utilizarea supozitoarelor rectale.
Nu admiteți ca Reparon Herbal să nimerească în ochi sau pe pielea din jurul ochilor, în gură sau pe mucoasele cavității bucale. Dacă substanța dispozitivului medical nimerește pe suprafețele enumerate, ștergeți sau spălați substanța.
În timpul utilizării supozitoarelor rectale se recomandă folosirea absorbantelor igienice.
Durata utilizării supozitoarelor depinde de ameliorarea simptomelor. Se permite utilizarea continuă timp de 4 săptămâni.
Dacă simptomele afecțiunii dumneavoastră nu se ameliorează timp de 1-2 săptămâni, adresați-vă medicului.

Reacţii adverse posibile
Utilizarea oricărui remediu topic pentru utilizare locală - în special în cazul utilizării pe termen lung - poate determina reacții alergice, ale căror simptome includ senzație de arsură, mâncărime, durere, roșeață. În cazul dezvoltării acestor simptome în timpul utilizării acestui dispozitiv medical întrerupeți utilizarea supozitoarelor și adresați-vă medicului.
Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect.

Precauții
Nu lăsaţi acest dispozitiv medical la vederea şi îndemâna copiilor.
A se evita nimerirea în ochi!
Nu înghițiți!
Reparon Herbal supozitoare nu se va utiliza vaginal.

Perioada de valabilitate și condiții de păstrare
Perioada de valabilitate este indicată pe ambalaj.
Perioada de valabilitate și seria sunt indicate pe partea sigilată a tubului.
Nu utilizaţi acest dispozitiv după data de expirare înscrisă pe ambalaj. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.
A se păstra la temperaturi sub 25°C.

A se păstra la loc ferit de lumină.

Nu aruncaţi niciun dispozitiv medical pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi dispozitivele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 92707
  • Cod medicament 0
Adăugat