Coșul este gol. Adăugați un produs

Levomicetina-Eladum 5% 25ml sol.alc.

36,86 lei
38 lei
Adaugă în coş
LEVOMICETINA
solutie alcoolica 5% Levomicetina (cloramfenicol) este un antibiotic cu spectru larg de acţiune. Acţiunea este preponde- rent bacteriostatică. DOMENIU DE UTILIZARE
Leziuni purulente ale pielii , furuncule, arsuri infectate, ulcere trofice purulente cu evoluţie trenantă, inflamaţia purulentă a urechii, alte afecţiuni infecţioase ale pielii şi mucoaselor.

Mod de utiiizare

Extern. Se aplică topic pe porţiunile afectate sau se aplică ре о meşă de tifon (sau tampon de vată) şi prin mişcări uşoare se prelucrează porţiu- nile afectate. Dacă sunt acumulări purulente abundente, rana în prea- labil se curăţă, în cavitatea piăgii se aplică meşa de tifon, îmbibată cu soluţie.

In inflamaţia purulentă a urechii se instilează câte 2-3 picături de 1 -2 ori pe zi îri fiecare conduct auditiv extern. In caz de eliminări abundente procedura se repetă de 3-4 ori pe zi. Restrictii în utilizare
Alergie la levomicetină, alcool etilic, boli ale sângelui, deficit de gluco- zo-6-fosfatdehidrogenază, porfirie intermitentă acută, boli ale pielii (psoriazis, eczema, afecţiuni micotice). Nu se utilizează la nou-născuţi.

Atentionări
Se va utiliza cu precauţie in caz de boli ale ficatului şi rinichilor, in sarci- nă şi in perioada de alăptare.
Inainte de utilizare consultaţi medicul dumneavoastră sau farmacistul.

Conditii de păstrare

A se păstra la temperaturi sub 25 °C.

A nu se lăsa la vederea şi îndemâna copiilor.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător ElaDum Pharma SRL
  • Article 89369
  • Țara producător Republica Moldova
  • Afecțiune păr șampon uscat
  • Tip păr gras
  • Zona acțiune scalp și păr
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat