Coșul este gol. Adăugați un produs

Reparon Herbal 25g ung.

139,68 lei
144 lei
Adaugă în coş
Compoziție
Sucralfat, unt de cacao, lanolină (de origine vegetală), vaselina albă, ceară de albine, apă purificată, caprilil glicol, extract de gălbenele, extract de mușețel, extract de hamamelis.

Prezentare, ambalaj
Unguent rectal. Fiecare tub conține 25 g unguent.
Câte un tub și un aplicator din masă plastică, care se inserează pe tub în cutie de carton.

Ce este Reparon Herbal şi pentru ce se utilizează
Reparon Herbal unguent rectal este destinat pentru tratamentul simptomelor hemoroizilor și complicațiilor cauzate de hemoroizi (precum eczemă, fisuri anale). Unguentul acoperă și protejează stratul epidermal (exterior) al pielii, protejează pielea inflamată și pruriginoasă și astfel contribuie la regenerarea pielii. Reparon Herbal reduce uscăciunea pielii, contribuie la regenerarea plăgilor, scade riscul formării fisurilor și leziunilor, cauzate de defecație.

Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Reparon Herbal
Nu utilizați Reparon Herbal:
- dacă sunteţi alergic la lanolină sau oricare dintre celelalte componente ale acestui dispozitiv medical
- dacă aveți hemoragie hemoroidală.

Sarcina și alăptarea
Dispozitivul medical Reparon Herbal unguent rectal nu este contraindicat în sarcină și perioada de alăptare, dar în aceste cazuri se recomandă consultarea medicului dumneavoastră.

Reparon Herbal împreună cu alte medicamente
Lipsesc date privind interacțiunea Reparon Herbal unguent rectal cu alte medicamente, de aceea înainte de utilizarea Reparon Herbal împreună cu alte medicamente pentru utilizare rectală se recomandă consultarea medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Utilizarea concomitentă a unguentului rectal cu prezervative poate reduce siguranța contracepției.

Cum să luaţi Reparon Herbal unguent rectal
Luaţi întotdeauna acest dispozitiv medical conform informației din acest prospect. Dacă se utilizează altfel decât cum este descris în prospect, este posibil ca simptomele să nu se amelioreze sau să apară iritații.
Înainte de utilizarea Reparon Herbal unguent rectal spălați mâinile.
Doza recomandată: unguentul se aplică de unu sau două ori pe zi pe pielea în jurul orificiului anal, de preferință după defecare și efectuarea băii pe șezut, sau se va introduce o cantitate mică de unguent (aproximativ 1-2 cm) cu ajutorul aplicatorului. Asigurați-vă că aplicatorul este bine înșurubat pe tub.

Înainte de utilizare, asigurați-vă că ambalajul nu este deschis și dispozitivul medical nu este deteriorat. . Nu utilizați unguentul, dacă ambalajul este deteriorat.
După utilizare spălați aplicatorul cu apă caldă și închideți tubul cu capacul de protecție.
Întotdeauna spălați-vă pe mâini după utilizarea unguentului rectal. Doar un pacient poate folosi aplicatorul.
Nu admiteți ca unguentul să nimerească în ochi sau pe pielea din jurul ochilor, în gură sau pe mucoasele cavității bucale. Dacă unguentul nimerește pe suprafețele enumerate, ștergeți sau spălați unguentul.
În timpul utilizării unguentului rectal se recomandă folosirea absorbantelor igienice.
Durata utilizării unguentului depinde de ameliorarea simptomelor. Se permite utilizarea continuă a unguentului timp de 4 săptămâni.
Dacă simptomele afecțiunii dumneavoastră nu se ameliorează timp de 1-2 săptămâni, adresați-vă medicului.

Reacţii adverse posibile
Utilizarea oricărui remediu topic pentru utilizare locală - în special în cazul utilizării pe termen lung - poate determina reacții alergice, ale căror simptome includ senzație de arsură, mâncărime, durere, roșeață. În cazul dezvoltării acestor simptome în timpul utilizării acestui dispozitiv medical întrerupeți utilizarea unguentului și adresați-vă medicului.
Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect.

Precauții
Nu lăsaţi acest dispozitiv medical la vederea şi îndemâna copiilor.
A se evita nimerirea în ochi!
Nu înghițiți!
Reparon Herbal unguent rectal nu se va utiliza vaginal.

Perioada de valabilitate și condiții de păstrare
Perioada de valabilitate este indicată pe ambalaj.
Perioada de valabilitate și seria sunt indicate pe partea sigilată a tubului.
Nu utilizaţi acest dispozitiv după data de expirare înscrisă pe ambalaj. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.
A se păstra la temperaturi sub 25°C.

A se păstra la loc ferit de lumină.

Nu aruncaţi niciun dispozitiv medical pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi dispozitivele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 92708
  • Cod medicament 0
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat