Coșul este gol. Adăugați un produs

Ricin-ElaDum 25g ulei (Cojusna)

24,25 lei
25 lei
Adaugă în coş
Domeniu de utilizare
Constipaţii acute, unele intoxicaţii (cu substanţe neliposolubile), toxiinfecţii alimentare, pregtirea pentru procedurile diagnosticeintestinaie.
Mod de utilizare

Oral, înainte de culcare sau cu 2-6 ore înainte de o procedură diagnostică intestinală. Adulti - câte 15-30 go date pe zi. Copii - câte 1 g pentru fiecare an de viață, o dată pe zi. Durata utilizarii se stabileste de catre medic si dureaza cel mult 3 zile.
Restricţii în utilizare:

- Hipersensibilitate (alergie) la ulei de ricin,

- constipaţii cronice,

- ocluzie intestinală,

- dureri în abdomen de origine neclară,

- hemoragii intestinale sau uterine,

- glomerulonefrită acută sau cronică,

- nefrozonefrită,

- intoxicații cu substanțe toxice solubile în lipide (benzină, benzol, gaz lampant, tetraclormetan, etc.), precum și cu preparate cu conținut de extract de ferigă, sarcina, - perioada de alăptare.
Atenționari:

Uleiul de ricin nu se va utiliza concomitent cu preparate cu conținut de extract de ferigă, deoarece după absorbția sistemică se poate declanșa acțiunea neurotoxică. Nu se recomandă utilizarea preparatului mai mult de 3 zile. în tratamentul îndelungat se poate dezvolta atonia intestinului. Modificarea modului de viață (mersul, exerciții fizice) și caracterului alimentării (consumul unei cantități mari de celuloză) mărește efectul uleiului de ricin. Se va evita contactul preparatului cu mucoasa ochiului. La nimerirea accidentală ochii se vor spăla imediat cu apă din abundență. Se va utiliza cu precauție la persoanele cu copii peste 65 ani și cu vârsta sub 12 ani.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Moldova
  • Article 89137
  • Producător Cojusna
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat