Coșul este gol. Adăugați un produs

Balen Curcuma extract caps. N60 (Zerdecal)

252 lei
280 lei
Adaugă în coş
Turmericul (curcurmin) conține o cantitate imensă de antioxidanți, care ajută la menținerea corpului în formă bună și la prelungirea tinereții. În compoziția sa există vitamine B, C, E. Are un efect pozitiv asupra corpului în inflamație, durere și este, de asemenea, un antibiotic natural. De fapt, acesta este produsul principal al medicinei ayurvedice, o formă de tratament tradițional. În practicile ayurvedice, se crede că turmericul are multe proprietăți de vindecare, inclusiv întărirea energiei totale a corpului, îmbunătățirea digestiei, reglarea menstruației, dizolvarea pietrelor biliare și ameliorarea artritei.
Cele trei curcuminoide cunoscute sunt curcumina, demetoxicurcumina și bisdimetoxicurcumina. Dintre acestea, curcumina este cea mai activă și cea mai benefică pentru sănătate.
Curcumina în sine este cunoscută pentru proprietățile sale antiinflamatorii, antitumorale și antioxidante.
Studiile medicale efectuate au arătat că curcumina poate fi indicată într-o varietate de boli, cum ar fi osteoartrita, bolile cardiace și hepatice, bolile fungice, diabetul și obezitatea.
Mai mult, unele studii au confirmat că curcumina promovează producția de colagen și glicozaminoglican, responsabile de mobilitatea articulațiilor și elasticitatea ligamentelor.
Una dintre cele mai căutate proprietăți ale turmericului este antibacteriană. Turmeric și curcumina pot reduce creșterea multor bacterii patogene, au proprietăți antimicrobiene. Absolut toate studiile privind calitățile antibacteriene ale curcuminei au arătat că este foarte activ împotriva bacteriilor și a virușilor.

Ingrediente: extract de turmeric (Curcuma longa, Curcuma domestica), capsulă vegetală (hidroxipropilmetil celuloză, apă, agar, caragenan, citrat de sodiu).
Indicații:

 osteoartrita
 boli virale/gripale sezoniere
 suport pentru ficat
 patologia tractului gastrointestinal;
 detoxifierea organismului
 puternic antioxidant

Utilizare: recomandat adulților de la 16 ani - 1 capsulă pe zi, cu apă.
Contraindicații; diabet zaharat, intoleranță la ingrediente, sarcina, alaptare, copii pina la 16 ani.
Avertisment: nu depășiți doza recomandată. Nu utilizați, în timpul sarcinii sau alăptării. A se păstra la loc răcoros, uscat, ferit de îndemâna copiilor. Suplimentele nutritive nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată, precum și un stil de viață sănătos.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Balen
  • Article 95119
  • Țara producător Turcia
Adăugat