Coșul este gol. Adăugați un produs

Balen Snowy Sirop 150 ml (imunitate)

209,70 lei
233 lei
Adaugă în coş
Supliment lichid Balen Snowy care conține extract de ghimbir, extract de tei, extract de cimbru și vitamina C

Un preparat natural lichid combinat pentru tratamentul și prevenirea răcelilor sezoniere. Siropul are un efect general de întărire, crește imunitatea, ajută la creșterea rezistenței organismului la viruși și microorganisme, are un efect expectorant.

* Extractul de tei contribuie, de asemenea, la reducerea severității altor simptome de răceală, cum ar fi procesele inflamatorii ale tractului respirator superior. Substanțele active ale teiului pot reduce tusea și pot normaliza funcționarea sistemului imunitar.
* Extractul de ghimbir are proprietăți antiinflamatorii, antiemetice și imunostimulatoare, are un efect pozitiv asupra sistemului digestiv.
• Extract de patlagina este utilizat în bolile inflamatorii ale arborelui bronsic – cu scopul de igienă (bronșită cronică și acută, pneumonie, astm bronșic), de asemenea, în boli ale căilor respiratorii superioare (angina, laringita, faringita).
* Vitamina C este utilizată ca sursa de antioxidant, imunostimulator
* Extractul de cimbru are proprietăți antiinflamatorii, bactericide, expectorante și analgezice.
* Propolisul un antibiotic natural, un antiseptic natural.
* Miere de pin-contribuie la ameliorarea afecțiunilor tractului gastro-intestinal

Ingrediente: apă deionizată, agent de îngroșare: sorbitol, retentor de umiditate: glicerină, miere de pin, acid L-ascorbic (1,33%), extract de Tei (Tilia sp. 1,33%), extract de ghimbir (Zingiber oficiale 1%), extract de psyllium (Plantago lanceolata), extract de cimbru (Thymus sp. 0,33%), propolis pur, agent de îngroșare: gumă xantan, conservant: benzoat de sodiu.

Utilizare: Se recomandă utilizarea a 1 lingură (5 ml) pentru copii (4-10 ani) și două linguri (10 ml) pe zi pentru adulți (persoane de la 11 ani și peste).
Indicații:
* Răceli și boli virale
* Măsură de restaurare pentru prevenirea bolilor sezoniere
* Tuse, spută dificil de expectorat
* Boli ale tractului respirator superior și inferior.
Contraindicații: intoleranța individuală a componentelor, alergia la produsele cu continut de miere de albine.
Avertisment: a nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu depășiți doza recomandată. Nu utilizați dacă ambalajul exterior este deteriorat sau după data indicată pe ambalaj. Depozitați la loc răcoros și uscat.
Suplimentele nutritive nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată, precum și un stil de viață sănătos.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Balen
  • Article 95120
  • Țara producător Turcia
Adăugat