Coșul este gol. Adăugați un produs

Balen Reston comp. N60 (odoleana, melisa, sunatoare, pasiflora)

248,40 lei
276 lei
Adaugă în coş
Pentru a menține o bună calitate a vieții, este necesar să ne ajutăm organismul să facă față stresului.
Indicații pentru utilizare:
• anxietate
• iritabilitate;
• somnolență constantă dar în același timp-incapacitatea de a adormi rapid
• oboseala cronică
• capacitatea de lucru și capacitatea de a se concentra este redusă
• dureri de cap frecvente;
• reducerea poftei de mâncare și tulburări digestive.

Extractul de sunătoare este eficient în tulburările sistemului nervos, migrene. Planta este folosită ca un antidepresiv pentru nevroze și insomnie.
Extractul de melissa, este eficient în stres, nevroze. Ajută la eliminarea tulburărilor de somn, insomnie, iritabilitate.
Extractul de valeriană este un remediu universal recunoscut pentru nervozitate, stres, tulburări de somn sau nevroze. Normalizează ritmul cardiac și tensiunea arterială. De asemenea, este eficient în spasmele tractului gastro-intestinal și flatulență.
Extract de Passiflora- reduce tulburarile de somn si diminueaza starile de anxietate.
Pulberea de fenicul-substanțele biologic active ale fructelor sale au un efect diuretic secretolitic, antispastic.
L-triptofanul este esențial pentru producerea vitaminei B3( niacină), care este vitală creierului pentru producerea serotoninei.
Extractul de hamei-este utilizat pentru tratamentul proceselor inflamatorii, ca agent de restaurare, sedativ și hipnotic, ca laxativ ușor, pentru a îmbunătăți procesele metabolice din organism.
Acidul ascorbic- promovează metabolismul normal al energiei, promovează funcționarea normală a sistemului nervos și a sistemului imunitar, ajută la reducerea oboselii și slăbiciunii.
Oxid de magneziu-magneziu este necesar pentru funcționarea normală a corpului și menținerea sănătății noastre. El este implicat în mai mult de 300 de reacții biochimice - activează enzime, reglează bătăile inimii, procesele energetice, este implicat în transmiterea impulsurilor nervoase, contractia musculara, are acțiune vasodilatatoare, implicat în sinteza proteinelor.
Extractul de ginkgo biloba- crește viteza fluxului sanguin periferic și nivelul de oxigen din creier, precum și în alte organe ale corpului. Acest lucru are un efect pozitiv asupra tuturor afecțiunilor cauzate de aprovizionarea insuficientă cu sânge .
Compoziție: Extract de sunătoare (Hypericum perfratum), extract de roiniță (Melisa officinalis), extract de valeriana (Valeriana officinalis), extract floarea pasiunii (Passiflora incarnata), pulbere de fenicul (Foeniculum vulgare), L-трипотофан, extract de hamei (Humulus lupulus), acid ascorbic, oxid de magneziu, extract de Ginko (Ginko biloba), antioxidant alfatocoferol, acid folic (Vitamina B9).
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Balen
  • Article 95115
  • Țara producător Turcia
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat