Coșul este gol. Adăugați un produs

Mastodynon 50ml pic. orale N1

132,84 lei
136,95 lei
Adaugă în coş
DESCRIEREA PRODUSULUI:
Mastodynon® este un fitopreparat german non-hormonal, destinat pentru tratamentul dereglărilor menstruale, sindromului premenstrual și mastopatiei.

EFECTE TERAPEUTICE:
Preparat fitoterapic, componentele căruia determină o acţiune complexă și se utilizează în sindromul premenstrual cu dureri și disconfort la nivelul sânilor, mastopatie, dereglări ale ciclului menstrual.
INDICAȚII:
Dereglări ale ciclului menstrual, sindrom premenstrual, mastopatie.
MOD DE ADMINISTRARE ȘI DOZE:
Adulți cu vârsta de peste 18 ani: câte 30 picături de 2 ori pe zi, dilaute cu puțină apă sau alt lichid.
A agita înainte de administrare!
Pentru a obţine un efect terapeutic optim, se recomandă administrarea continuă de Mastodynon® timp de 3 luni. Rezultatul tratamentului poate fi vizibil deja după 6 săptămâni. Dacă simptomele revin după încetarea tratamentului cu Mastodynon®, este necesară consultația medicului înainte de a relua tratamentul. Dacă medicamentul este bine tolerat, acesta poate fi recomandat o perioadă îndelungată.
REACȚII ADVERSE:
Pot apărea reacții alergice severe cu umflarea a feței și gâtului (angioedem), dificultăți la respirație și înghițire. Sunt posibile recații alergice pe piele (erupții trecătoare, urticărie), acnee, dureri de cap, amețeli, și tulburări gastro-intestinale (cum sunt greața, dureri abdominale).
ATENȚIONĂRI ȘI PRECAUȚII:
În cazul dacă ați suferit sau aveți la moment o tumoare malignă sensibilă la estrogen ar trebuie să consultați medicul înainte de administrarea Mastodynon® picături orale.
În procesul păstrării produsului Mastodynon® picături orale este posibilă apariția unei opalescențe ușoare sau a unui sediment neînsemnat, care nu influențează eficacitatea preparatului.

Acest medicament contine 53% (v/v) alcool etilic, deci aproximativ 0,39 g alcool etilic pentru 30 picături de soluție, ce este echivalent cu 10 ml bere sau 4 ml vin, ceea ce poate fi daunator persoanelor cu etilism. Acest lucru trebuie luat în considerare pentru pacienții cu boli hepatice sau epilepsie.
Administrarea în perioada de sarcină și alaptare: odată cu reglarea ciclului menstrual, crește probabilitatea de a deveni însărcinată. Mastodynon® picături orale nu trebuie administrat femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează, deoarece nu sunt date suficiente despre administrarea preparatului în perioada de sarcină şi lactaţie.
Condiții de păstrare: A se păstra în ambalajul original, la loc ferit de lumină, la o temperatură nu mai mare de 25 ° C.
A se utiliza în maxim 6 luni după deschiderea flaconului.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor!
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Bionorica
  • Țara producător Germania
  • Article 16703

Produse asemănătoare

1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat