Coșul este gol. Adăugați un produs

Bebble Servetele umede p/u copii Musetel, 0+, 54buc

63 lei
70 lei
Adaugă în coş
Aceste șervețele moi pentru bebeluși au o loțiune ușoară calmantă, care include extract de mușețel. Acestea curăță ușor pielea sensibilă a bebelușului și ajută la păstrarea nivelului său natural de pH.


Esențiale la schimbarea scutecelor, șervețelele umede Bebble sunt perfecte și pentru o curățare rapidă după hrănire, joc sau mers pe jos. Important: nu spălați șervețelele pe toaletă!

Extract de mușețel

Extractul de mușețel are proprietăți antiseptice și protectoare. Ameliorează retenția de lichide și echilibrează conținutul de umiditate al pielii.

D-pantenol

De asemenea, cunoscut sub numele de pro-vitamina B5, D-pantenolul conferă pielii un aspect moale și neted. Pătrunde în stratul exterior al pielii și menține echilibrul natural de umiditate al pielii, stimulând în același timp creșterea și regenerarea celulelor.

Vitamina E

Vitamina E este cel mai eficient antioxidant. Ajută la întărirea sistemului imunitar și este esențial în menținerea elasticității și vitalității pielii. Reduce efectele nocive ale soarelui și oferă o protecție suplimentară a pielii.

Bucati : 54
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 81237
Adăugat